500 TL Klavye önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Manksien

Decapat
Daha fazla  
En fazla 500 TL bandında klavye arıyorum ama çok seçiciyim bu yüzden istediğim tarzda klavye pek bulamadım öneri istiyorum. Şartlar:

Full mekanik.

Her tuşu farklı RGB olacak yani W tuşu kırmızıyken s tuşunu mavi yapabilmeliyim.

Kesinlikle sessiz olacak Blue Switch önerecekseniz hiç önermeyin.

Tepki süresi az olacak CS:GO Valorant givi oyunlarda kullanacağım.

Bu dediklerime en yakın Gamepower Ogre buldum, zaten kuzenimde var ve kullanırken çok rahat oluyordu ama başka seçenekler varsa kaçırmak istemiyorum.

Gamepower zaten 2 yıl garanti ve 50 milyon basma tuş ömrü veriyor ayrıca kuzenim 9 aydır kullanıyor ve şu ana kadar bir sıkıntı göremedik, ayrıca rgb'ye cidden önem veririm hatta rgb için fazladan para bile verebilirim o yüzden pek gözüm tutmadı.

Gamepower zaten 2 yıl garanti ve 50 milyon basma tuş ömrü veriyor ayrıca kuzenim 9 aydır kullanıyor ve şu ana kadar bir sıkıntı göremedik, ayrıca rgb'ye cidden önem veririm hatta rgb için fazladan para bile verebilirim o yüzden pek gözüm tutmadı.
Size her denilen şey doğru olsaydı, mükemmel bir dünyada yaşıyor olurduk.

Gamepower, Rampage gibi ürünlerin ne kadar vasat olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum fakat yanlış düşünüyormuşum.

Sadece Technopat'da yapacağınız bir araştırma bile markaların vasatlığını kanıtlar.

Ayrıca fiyat için çok şey istiyorsunuz. En ucuz ve kaliteli Red Switch bile 400 TL.

2 yıl garantiye güvendikten sonra 2.gün bozulursa görürsünüz, teknoloji şans işi, kuzeninize sorunsuz ürün gelmiş, bu size gelmeyecek olmasını göstermez.
RGB için para verirseniz o sizin manyaklığınız.

Gamepower, Rampage gibi ürünlerin ne kadar vasat olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum fakat yanlış düşünüyormuşum.

Sadece Technopat'da yapacağınız bir araştırma bile markaların vasatlığını kanıtlar.

Ayrıca fiyat için çok şey istiyorsunuz. En ucuz ve kaliteli Red Switch bile 400 TL.
bütçeyi 600-650'ye de çekebilirim.

Gamepower ve Rampage gibi markalar vasat değil. F/P ürünler. Siz bu ürüne ona göre fiyat ödüyorsunuz. Gidip 500 TL vermek yerine 300-400 TL verince tabii ki size mükemmel bir kalite sunmasını beklememelisiniz. O adam o fiyatı kırpmak için bir yerlerden kısmak zorunda kablosunu kısa yapmak, örgü kablo kullanmamak, Switch ömrünü azaltmak, malzeme kalitesini düşürmek gibi vb. anlamadığım konu bunu daha önceleri de gördüm. 3-5 tane popüler marka dışındaki markalara sadece kötü gözü ile bakmak. Araştırmamı yaptım. Alışveriş şirketlerine girip baktığımda Rampage'ya da o tarz ucuz denilebilecek ürünlerin de çok güzelleri var. 5 yıldız alanları 4.5 yıldız alanları. Kullanıcılarının memnun olanlarını. Ve bunların yanında kendim de bizzat Rampage kulaklık kullanıcısı olarak 5-6 yıldır aynı markayı tercih ediyorum bir sorun yaşamadım. Evet her ürün mükemmel gelecek diye de bir şart yok illaki sorunlu gelebilenler olabilir. Ama vasat ibaresi çok abartı ve haksız bir tabir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı