500 TL Klavye önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 değerlendirmeyi 500 değerlendirmeyle bir tutarken senin eşgal-ü sıfad-ıl zingil bu demek ki.

14 değerlendirme ile 500 değerlendirmeyi ben kıyaslamadım. Ben 400 küsur değerlendirmeli Trendyol'u örnek verdim ve dedim ki 4.7 puan almış sonrasında ise siz mesaj attınız ve dediniz ki bana. Izoly adlı bu markanında yorumları mükemmel o halde gidelim biz de bu yorumlara güvenelim dediniz. Ben size hitaben cevap verdim olayları karıştırıyorsun iyice.

14 değerlendirme ile 500 değerlendirmeyi ben kıyaslamadım. Ben 400 küsur değerlendirmeli Trendyol'u örnek verdim ve dedim ki 4.7 puan almış sonrasında ise siz mesaj attınız ve dediniz ki bana. Izoly adlı bu markanında yorumları mükemmel o halde gidelim biz de bu yorumlara güvenelim dediniz. Ben size hitaben cevap verdim olayları karıştırıyorsun iyice.
beni diger adamla karistiriyosun hocam ben 2nizi izliom 1 saattir

Gerçekten 8000 TL'lik atılan, 4000-5000 civarına toplanacak bir bilgisayara bile "güzel" dediysen seninle hiç muhatap olmak istemiyorum.

Attığım klavye de 300 TL'ye kadar düşen klavye. Araştırma ruhu sende yok ama içinden gelirse git araştır. Benden bu kadar, cahille cahil muhatap olsun.

Ya arkadaşım örnek ver diyorum 300 TL'ye bir Red Switch'ya da Blue Switch bir klavye örnek ver bana bu kadar yüksek beğenisi olan ve videoları çekilen. Haksız çıkınca karşındakini suçlamak için burada atıp tutma. Yok araştırma ruhu yokmuş bilmem ne imiş. Doğrusunu biliyor olabilirsin hatam olabilir ben de diyorum ki madem öyle hodri meydan at daha iyisini bana ve göster.

O arkadaş bana diyor o mesajı, ayrıca Izoly'ye iyi deyip, değerlendirmelere güvenen de sizsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kardeşim. 4000 TL'ye sen git monitör+kasa+klavye set topla ben direk terk edeceğim bu konuyu. Sadece GTX 1650 zaten 3K tek başına :D o da en ucuzu :D

Cezalı profil :D

GTX 1650: 2800 TL.

Klavye + mouse: mahalle bilgisayarcısından 30-40 TL'ye alabileceğin şeyler.

İşlemci: 500 TL.

Monitör: Kendi markaları, ekrana uzun süre baksan kör olacağın bir monitör.

RAM: DDR3, çöpten alınma RAM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı