Peyk Software
Hectopat
Merhabalar 450-600 TL arası mekanik klavye önerebilir misiniz? Daha çok kod yazmak için kullanılacak. Aklımdaki klavye: "HP Omen encoder".
Merhabalar 450-600 TL arası mekanik klavye önerebilir misiniz? Daha çok kod yazmak için kullanılacak. Aklımdaki klavye: "HP Omen encoder".
O tarz klavyeler çok hoşuma gitmiyor.Reddragon ya da RK-61 güzel fakat %60, sizin için sorun yoksa alın derim.
Cherry mx Switch'e sahip klavye almak daha mantıklı geliyor.Eğer mekanik vb. olması önemli değilse Cynosa V2 alın derim, hissiyatı güzel bir klavye.
@Peyk Software SteelSeries Apex 3 mekanik değil fakat hissiyatı bana göre çok güzel ve su geçirmez bir bakabilirsiniz ben 600'e almıştım.
5 yıldır membran kullanıyorum o sebepten sıkıldım. Mekanik arıyorum.@Peyk Software Steelseries apex 3 mekanik değil fakat hissiyatı bana göre çok güzel ve su geçirmez bir bakabilirsiniz ben 600 e almıştım.
Cherry MX Switch'e sahip klavye almak daha mantıklı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.