Bütçem 300-500 arası, 550'ye kadar esnetebilirim daha fazla zorlama gereği duymuyorum. Blue Switch kesinlikle düşünmüyorum, red Switch olabilir ama kaliteli red Switch bu bütçede oldukça zor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Monster modelini göz ardı edersek en yakın olduğum K55 Pro modeli. Sizlerin de fikirlerini almak istedim. Opsiyonlarım şu şekilde;
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.monsternotebook.com.tr
Teşekkürler.
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!
Son düzenleyen: Moderatör: