500 TL klavye önerisi

Makaleler
1
Yer
Malatya
Bütçem 300-500 arası, 550'ye kadar esnetebilirim daha fazla zorlama gereği duymuyorum. Blue Switch kesinlikle düşünmüyorum, red Switch olabilir ama kaliteli red Switch bu bütçede oldukça zor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Monster modelini göz ardı edersek en yakın olduğum K55 Pro modeli. Sizlerin de fikirlerini almak istedim. Opsiyonlarım şu şekilde;
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Razer almalısın çünkü gerçekten kaliteli olarak üretiyorlar ürünlerini.
Katılmıyorum. Kaliteli bir marka ancak ürün 500 TL'yse 100 TL üzerindeki logo oluyor. Opsiyonlarım arasında ancak diğer markalar da hor görülecek markalar değiller.
Belirtmeyi unutmuşum %100 bir klavye modeli istiyorum.

Şahsi olarak K55 Pro öneririm, XT modelini kullanıyorum. Memnun kaldım şu an için, HyperX Alloy Core Membrane da iyi.

Monster Pusat K3 hakkında herhangi bir yorumunuz var mıdır?
Şahsi olarak K55 Pro öneririm, XT modelini kullanıyorum. Memnun kaldım şu an için, HyperX Alloy Core Membrane da iyi.
Bana da K55 Pro yakın geliyor, Monster K3'le ilgili çok olumlu duyum almadığım sürece fikrim değişmez gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı