500 TL klavye önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Blue Switch'in sesinden bıktım bende red Switch alacaktım fakat bütçem yetmedi bende 500 TL'ye klavye arıyorum membran olur mekanik olur fark etmez. G213 almayı düşünüyorum fakat daha iyisi varsa olur 15-20 TL geçebilir 500 TL'yi fakat 550 TL'yi geçmemesi lazım. Şimdiden teşekkür ederim.

Blue Switch'in sesinden bıktım bende red Switch alacaktım fakat bütçem yetmedi bende 500 TL'ye klavye arıyorum membran olur mekanik olur fark etmez. G213 almayı düşünüyorum fakat daha iyisi varsa olur 15-20 TL geçebilir 500 TL'yi fakat 550 TL'yi geçmemesi lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
G87 var ancak 599 TL. Kesinlikle almaya değecektir.

G213 kullanıyorum bence alma bir zamandan sonra cidden sıkılırsın çok fazla aydınlatma seçeneğide yok ve sen sesten rahatsız olduğun için değişiyorsun bu klavyede o kadar sessiz değil mebran klavyelere göre bayağı sesli.

Bütçemi arttırma olasılığım çok düşük fakat önerin için teşekkürler incelemelerine bakacağım.
Ayrıca şunlara bakabilirsin;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı