500 TL klavye önerisi

JANITHON

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni klavye alacağım. Mekanik olursa güzel olur diye bayağı araştırma yaptım ama tam bir sonuç bulamadım. 2. el alacağım. Bütçem 500 TL. Çok geçmezse güzel olur. Compact olmaması lazım. İsterseniz fiyatı hak eder veya hak etmez demeniz için fiyatlarını da yazabilirim. Bulduğum modeller:

Mekanik:
  • MSI Vigor gk 50 Elite.
  • HyperX alloyfps.
  • ASUS TUF k3.
  • Razer Blackwidow Chroma v2.
  • Yarı mekanik/mebran:
  • HyperX alloy Core RGB klavye.
  • ASUS TUF k1.
  • Razer Blackwidow.
  • Corsair K55 Pro.
  • Razer Cynosa v2.
  • Razer Ornata Chroma.
  • Logitech G213.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni klavye alacağım. Mekanik olursa güzel olur diye bayağı araştırma yaptım ama tam bir sonuç bulamadım. 2. el alacağım. Bütçem 500 TL. Çok geçmezse güzel olur. Compact olmaması lazım. İsterseniz fiyatı hak eder veya hak etmez demeniz için fiyatlarını da yazabilirim. Bulduğum modeller:

Mekanik:
  • MSI Vigor gk 50 Elite.
  • HyperX alloyfps.
  • ASUS TUF k3.
  • Razer Blackwidow Chroma v2.
  • Yarı mekanik/mebran:
  • HyperX alloy Core RGB klavye.
  • ASUS TUF k1.
  • Razer Blackwidow.
  • Corsair K55 Pro.
  • Razer Cynosa v2.
  • Razer Ornata Chroma.
  • Logitech G213.
Bu klavyelerin çoğu 500tl den fazla g213 kronik sıkıntılı diye biliyorum almanızı önermem. Ornata cynosa k55 k1 alloy fps core membrane.
Connectgamenin garanti konusunda kötü olduğu ile ilgili şeyler okudum, alırsanız sorumluluk size ait. 600tl ye daha iyisi yok gibi. Ben olsam bunu alırım.

Yurtdışından geliyor garantisi yok.

Bu klavyelerin çoğu 500TL'den fazla G213 kronik sıkıntılı diye biliyorum almanızı önermem. Ornata Cynosa K55 K1 alloy FPS Core membrane.
Connectgamenin garanti konusunda kötü olduğu ile ilgili şeyler okudum, alırsanız sorumluluk size ait. 600TL'ye daha iyisi yok gibi. Ben olsam bunu alırım.

Yurt dışından geliyor garantisi yok.

2. el alacağım için 500'den fazla.

Ayrıca numpad tuşlarının da olması lazım ve zaten mekanik ve mebran/ yarı mekanik diye ayırdım.

O seçtiklerim arasından hangisini önerebilirsiniz uzun yıllarca kullanabileceğim.

Razer Blackwidow Chroma V2 alınır mı? Mesela bilek desteği ve her şeyini yapabileceğim uygulaması var.

Corsair K55 en güzeliydi ama artık eskisi satılmıyor, G213 güzeldir kullandım, şu an Cynosa kullanıyorum bu da gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı