500 TL klavye önerisi

mustafab717

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma Gaming klavye arıyorum. Bütçe maksimum 700 TL. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artırabilirseniz bu da bir seçenek;

Artırabilirseniz bu da bir seçenek;
Num tuşlarını da kullandığım için onların olmasını da istiyorum. Daha düşük bütçe için de önerin var mı kesinlikle bunu al diyebileceğin?

Num tuşlarını da kullandığım için onların olmasını da istiyorum. Daha düşük bütçe için de önerin var mı kesinlikle bunu al diyebileceğin?
Şöyle bir klavye var. Bu bütçede önerilebilecek bir klavye. Kullanmadım fakat @Xantern hocam belli bir süre sonra çift tıklama sorunu yaşadığını söyledi. Onun dışında bu bütçeye numpad bulunan kaliteli bir klavye bulmak zor. İndirim kovalarsanız belki. İncelemelerine bi göz atın derim.

Galax Stealth 03 kullanıyorum. Bende de bazen çift tıklama oluyor. Bi ara çok oluyordu, klavyeyi çok olmasa bile biraz temizledim. Şimdi çok az çift basıyor, hatta bu konuyu görmeseydim çift tıkladığını bile hatırlamayacaktım. Onu dışında şu anlık tek sorunum sol yön tuşunun ışığı birazcık söndü. Çok dikkatli bakmasam anlamayacağım bile. Yine de bu klavyeye bu kadar vermek saçma geliyor, ben 300 TL iken almıştım.

Galax Stealth 03 kullanıyorum. Bende de bazen çift tıklama oluyor. Bi ara çok oluyordu, klavyeyi çok olmasa bile biraz temizledim. Şimdi çok az çift basıyor, hatta bu konuyu görmeseydim çift tıkladığını bile hatırlamayacaktım. Onu dışında şu anlık tek sorunum sol yön tuşunun ışığı birazcık söndü. Çok dikkatli bakmasam anlamayacağım bile. Yine de bu klavyeye bu kadar vermek saçma geliyor, ben 300 TL iken almıştım.
Razer cynosa lite nasıl peki bilgin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı