500 TL klavye önerisi

Bütçe
500 civarı

Süleyman80

Megapat
Daha fazla  
Masamda 2. klavye olarak duracak, hiçbir özelliği olmasına gerek yok numpad bile olmasa olur hatta daha iyi olur sadece Metin2 girip çıkarken kullanılacak. İnternette baktım çok dandik markaların klavyeleri var sanırım 1 tane Logitech K28 gördüm bu fiyata başka varsa tavsiye eder misiniz?

Masamda 2. klavye olarak duracak, hiçbir özelliği olmasına gerek yok numpad bile olmasa olur hatta daha iyi olur sadece Metin2 girip çıkarken kullanılacak. İnternette baktım çok dandik markaların klavyeleri var sanırım 1 tane Logitech K28 gördüm bu fiyata başka varsa tavsiye eder misiniz?
G.Alya GA-5301 Oyuncu Klavyesi bu bütçede bulabileceğiniz en iyi klavye bu.

İlan benim değil ama 2 yıl kullandım bu klavyeyi bi sorunu yok 1 bardak su dökmüştüm üzerine bir ara gene de çalışıyor.

G.Alya GA-5301 Oyuncu Klavyesi bu bütçede bulabileceğiniz en iyi klavye bu.
Başka yazan olmazsa akşam saatlerinde sipariş vereceğim 👍

İlan benim değil ama 2 yıl kullandım bu klavyeyi bi sorunu yok 1 bardak su dökmüştüm üzerine bir ara gene de çalışıyor.
2. El pek düşünmüyorum hocam, içine su mu döküldü acaba diye düşünmek istemedim 😂 teşekkür ederim yine de 👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı