500 TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
500
Casper ürün alınmasını önermiyorum, genelde kalitesiz ürünler oluyor.

K3 Pro'da çok yay sesi varmış. @246941
Genel olarak Outemu switchlerde o sorun var. Redragon k552 klavyesinde de yay sesi var. Outemu red çünkü. Fakat ürüne göre değişir. Çok rahatsız edici olmadığını düşünüyorum, ederse iade eder yeni ürün talep eder arkadaş.

Genel olarak Outemu switchlerde o sorun var. Redragon k552 klavyesinde de yay sesi var. Outemu red çünkü. Fakat ürüne göre değişir. Çok rahatsız edici olmadığını düşünüyorum, ederse iade eder yeni ürün talep eder arkadaş.
İncelemeyi yapan üyeye göre ses dayanılmazmış, ayrıca bazı kısımlarında malzeme kalitesi kötü. Onun yerine Indrah ya da K552 alsın, hem kafası rahat olur.

İncelemeyi yapan üyeye göre ses dayanılmazmış, ayrıca bazı kısımlarında malzeme kalitesi kötü. Onun yerine Indrah ya da K552 alsın, hem kafası rahat olur.
Onlar da önerdiğim klavyeler. K3 Pro incelememde yay sesi yoktu hiç. Dediğim gibi ürüne göre değişir. Bilek desteği ve full rgb olmasıyla K3 Pro çok güzel bir klavyedir.

Bu ürünleri çok seviyorum. Ve ikisi de kaliteli.

Onlar da önerdiğim klavyeler. K3 Pro incelememde yay sesi yoktu hiç. Dediğim gibi ürüne göre değişir. Bilek desteği ve full rgb olmasıyla K3 Pro çok güzel bir klavyedir.
Özelliklerine göre alınası bir klavyedir, doğru. Ama eğer bilek desteği zorunlu değilse diğer klavyelere yönelmek daha mantıklı olur. Indrah ya da K552 gibi. Özellikle Red Switch isteği de yok konu sahibinin. Bence bu bütçede Indrah en iyi tercih olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı