CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 16 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar alacağım masada oyun oynayıp ders yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2022
Asedd Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Marangoza gidip kendin yaptırabilirsin ve daha uygun fiyatli olabilir.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 CypIosh dedi: Arkadaşlar alacağım masada oyun oynayıp ders yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop mu yoksa masaüstü mu kullanacaksınız?
CypIosh dedi: Arkadaşlar alacağım masada oyun oynayıp ders yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop mu yoksa masaüstü mu kullanacaksınız?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 16 Ekim 2022 #4 Abu Thabit Koghony dedi: Laptop mu yoksa masaüstü mu kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Laptop.
Abu Thabit Koghony dedi: Laptop mu yoksa masaüstü mu kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Laptop.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 CypIosh dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... O zaman hafif bir masa bakabilirsiniz örneğin: https://www.hepsiburada.com/bofigo-60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-beyaz-p-HBV00000PWUPB Zamanında bakmıştım fakat almadım. Masaüstü kullanacağınız zaman kasa ağır olduğu için sorun olabilir. (kasayı masaya koyduğunuzu varsayarsak) Dayanıklılığı hakkında bir fikrim yok.
CypIosh dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... O zaman hafif bir masa bakabilirsiniz örneğin: https://www.hepsiburada.com/bofigo-60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-beyaz-p-HBV00000PWUPB Zamanında bakmıştım fakat almadım. Masaüstü kullanacağınız zaman kasa ağır olduğu için sorun olabilir. (kasayı masaya koyduğunuzu varsayarsak) Dayanıklılığı hakkında bir fikrim yok.