500 TL Mat Wax önerisi

441401

Hectopat
Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
1.139
Makaleler
1
Çözümler
2
Saclarim ince telli ve berber Mat Wax kullanmami tavsiye etti. Bütçe olarak net bir aralik belirlemedim cunku fiyatlarindan hiç haberdar degilim. Yani kaliteli olsun 500'u asmasin yeter diyebilirim. Daha dusuk butcedekiler de olur tabii ki. Kullandiginiz veya cevrenizden duydugunuz ve onerebileceginiz var midir? Benim aklimda nishman markasinin urunlerinden var fakat sizlerin onerisi benim icin daha onemli. Simdiden teşekkür ederim.
 
Saclarim ince telli ve berber mat wax kullanmami tavsiye etti. Bütçe olarak net bir aralik belirlemedim cunku fiyatlarindan hiç haberdar degilim. Yani kaliteli olsun 500'u asmasin yeter diyebilirim. Daha dusuk butcedekiler de olur tabii ki. Kullandiginiz veya cevrenizden duydugunuz ve onerebileceginiz var midir? Benim aklimda nishman markasinin urunlerinden var fakat sizlerin onerisi benim icin daha onemli. Simdiden teşekkür ederim.

Purple mat wax var Trendyol'da 430 TL. Ben wax kullanmıyorum ama berberde 2 kere denemiştim saçımı ertesi gün bile tutmuştu resmen. Aynı zamanda pompalı kutusu ile hep aynı ölçüde elinize geliyor olması fazla veya az kullanma ihtimalini de ortadan kaldırıyor. Kesinlikle öneririm. Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı