O OzayCevik Centipat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 22 30 Temmuz 2019 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar kendime mikrofon almayı düşünüyorum 500 TL bütcem var artabilir de mikrofonla yayın yapacağım aynı sırada video da çekeceğim önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2019
Öncelikle merhaba arkadaşlar kendime mikrofon almayı düşünüyorum 500 TL bütcem var artabilir de mikrofonla yayın yapacağım aynı sırada video da çekeceğim önerilerinizi bekliyorum.
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 877 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #2 Yayın için tek favorim NT USB , eğer 2.el bulabilirseniz alınabilecek en güzel mikrofon.
Feath Decipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 30 Temmuz 2019 #3 NewEGG'den alın gümrük vergisi 56TL.368TL ye geliyor. Blue Compass Premium Tube-Style Broadcast Boom Arm - Newegg.com Buy Blue Compass Premium Tube-Style Broadcast Boom Arm with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg! www.newegg.com
NewEGG'den alın gümrük vergisi 56TL.368TL ye geliyor. Blue Compass Premium Tube-Style Broadcast Boom Arm - Newegg.com Buy Blue Compass Premium Tube-Style Broadcast Boom Arm with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg! www.newegg.com