500 TL modem önerisi

Bilal Uysal

Hectopat
Yakın zamanda forum bulamadığım için açmak istedim. Bulduğum forumlar 2-3 ay önce oluyorlar o modemlerin fiyatları da şu an artmış durumda.
Türk Telekom 12Mbps internetini kullanıyordum sözleşme bitti az önce TurkNet'e başvuru yaptım 100Mbps modem arıyorum. Max 400-600 arasında olursa güzel olur.
Benim aralarında kaldığım bazı modemler şunlar;
https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ Keenetic fazla tanıdık olmadığı için genel olarak güvenemedim size danışmak istedim.
Sizin farklı önerileriniz varsa onlara da bakmak isterim.

Attığınız Keenetic modemin bir üst modeli olan Extra DSL modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Modem arayüzü, yazılımı, özellikleri çok iyi. Keenetic alırken bende şüphe ile yaklaşmıştım fakat aldıktan sonra bu zamana kadar niye kullanmamışım dedirtti. Omni DSL modeli için bir şey diyemem fakat marka olarak Keenetic gönül rahatlığı ile tercih edilebilir bence.

Attığınız Keenetic modemin bir üst modeli olan extra DSL modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Modem arayüzü, yazılımı, özellikleri çok iyi. Keenetic alırken bende şüphe ile yaklaşmıştım fakat aldıktan sonra bu zamana kadar niye kullanmamışım dedirtti. Omni DSL modeli için bir şey diyemem fakat marka olarak Keenetic gönül rahatlığı ile tercih edilebilir bence.

Bugün yarın sipariş vereceğim cevap bekliyorum şu ana kadar baktığım her forumda herkes Keenetic'i övüyor fakat gene de insan tereddütle yaklaşıyor büyük ihtimal Keenetic sipariş vereceğim.
2 ay kadar önce Keenetic Omni DSL almıştım 500TL'ye. Tavsiye edebilirim.
Bİr sıkıntı yaşadın mı kopma sorunu vs.?

Yakın zamanda forum bulamadığım için açmak istedim. Bulduğum forumlar 2-3 ay önce oluyorlar o modemlerin fiyatları da şu an artmış durumda.
Türk Telekom 12Mbps internetini kullanıyordum sözleşme bitti az önce TurkNet'e başvuru yaptım 100Mbps modem arıyorum. Max 400-600 arasında olursa güzel olur.
Benim aralarında kaldığım bazı modemler şunlar;
https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ Keenetic fazla tanıdık olmadığı için genel olarak güvenemedim size danışmak istedim.
Sizin farklı önerileriniz varsa onlara da bakmak isterim.
bu modem kendi kullandığım modem ve akakçede 599 tl gözüküyor 1200mbps fiber destekli modem cs go da 100 üzeri pingim 40 lara düştü ve internet kablosunu cat 5 den cat 8 e yükselttim 15 20 ping fark ediyor bunun hakkında bi makale bulamadım ama dene yanıl yöntemi ile buldum umarım sizdede işe yarar. İyi oyunlar.

Bu modem kendi kullandığım modem ve Akakçe'de 599 TL gözüküyor 1200MBPS fiber destekli modem CS:GO'da 100 üzeri pingim 40'lara düştü ve internet kablosunu CAT 5'den CAT 8'e yükselttim 15 20 ping fark ediyor bunun hakkında bir makale bulamadım ama dene yanıl yöntemi ile buldum umarım sizde de işe yarar. İyi oyunlar.

Modem güzel de fiyatı 720 TL Amazon'dan almam gerekiyor Amazon'dan ben ürün alacağımı sanmıyorum gene de önerin için teşekkür ederim.

Bugün yarın sipariş vereceğim cevap bekliyorum şu ana kadar baktığım her forumda herkes Keenetic'i övüyor fakat gene de insan tereddütle yaklaşıyor büyük ihtimal Keenetic sipariş vereceğim.

Bir sıkıntı yaşadın mı kopma sorunu vs?

Ben fiber aboneliğimde kullanıyorum VDSL değil. Fiberde kopma vs. olmadı. VDSL için bir şey söyleyemeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı