Mouse şekline göre fingertip veya palm tutuyorum şu an da gamepower ursa kullandığım için fingertip e daha alışığım.Tutuş şeklin nedir?
Palm ağırlıklı tutuyorsan Basilisk V2 bakabilirsin. Onun dışında DeathAdder V2 ile fingertip ve palm kullanabilirsin.Mouse şekline göre fingertip veya palm tutuyorum şu an da gamepower ursa kullandığım için fingertip e daha alışığım.
O zaman DeathAdder V2 alıyorum teşekkür ederim.Palm ağırlıklı tutuyorsan Basilisk V2 bakabilirsin. Onun dışında DeathAdder V2 ile fingertip ve palm kullanabilirsin.
Hayırlı olsun, güzel seçim.O zaman DeathAdder V2 alıyorum teşekkür ederim.
Bir ürünün piyasasını, yaşadığı indirimler belirlemez. O fiyattan şu an alabiliyor musun? Hayır. Bu kadar.Deathadder V2 500'e pahalı ama. İndirim kovalansa en azından 400 civarına alınması daha az kazıklanmak olur bence. Bir ara 250'ye kadar düştüğünü düşünürsek.
Ben de farkındayım. O nedenle 400 civarı olarak eklemek istemiştim. 10 gün öncesi bile artık yakın geçmiş olmaktan çıktı.Bir ürünün piyasasını, yaşadığı indirimler belirlemez. O fiyattan şu an alabiliyor musun? Hayır. Bu kadar.
Şu an Akakçe listeleme fiyatı 430'dan başlıyor.
![]()
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.