500 TL mouse önerisi

Bütçe
500
Aklım sabrede kaldı daha iyi gibi geldi nedense.

3'ü arasından en iyisi Corsair Sabre Pro.
Başka önerin var mı hocam

Şuan bu modele yakınım n11de 450tl hem de

Aklım sabrede kaldı daha iyi gibi geldi nedense.

Başka önerin var mı hocam.

Sabre Pro'dan daha iyisi yok bu bütçede zaten normal fiyatı 800TL şu an indirimde.
Viper Mini kullanıyorum acayip küçük cidden eli küçük arkadaşlarıma bile zor sığıyor bende idare etmeye çalışıyorum.

Sabre Pro'dan daha iyisi yok bu bütçede zaten normal fiyatı 800TL şu an indirimde.
Yarın varsa canlı media markt teknosada falan bi elime alıp son kararı o zaman vereceğim sanırım. Beğenmezsem viper mini alacağım galiba

Yarın varsa canlı MediaMarkt Teknosa'da falan bir elime alıp son kararı o zaman vereceğim sanırım. Beğenmezsem Viper Mini alacağım galiba.

Yok maalesef oralarda bence indirim bitmeden alın en kötü iade edersiniz her türlü tutuş şekline uyan bir mouse.

G203 alınmaz.

Konu sahibine gelince, Sabre Pro alınabilir aralarından. Bir de Viper Mini'ye bakın.

Yok maalesef oralarda bence indirim bitmeden alın en kötü iade edersiniz her türlü tutuş şekline uyan bir mouse.
Sabre proyu aldım hocam

Sabre pro aldım hocam bakalım eğer beğenmez isem iade edip viper mini alacağım

Sabre proyu aldım hocam

Sabre pro aldım hocam bakalım eğer beğenmez isem iade edip viper mini alacağım
Hocam ben de Sabre Pro almayı düşünüyorum bi sıkıntınız var ise belirtir misiniz acaba.

Hocam ben de Sabre Pro almayı düşünüyorum bi sıkıntınız var ise belirtir misiniz acaba.
Firmware Update sırasında brick olabiliyor. Onun çözümü de mevcut. @JakerT4 ve benim oluşturduğum ortak konumuza bakın.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…