Merhaba arkadaşlar, elimin ölçüsü 17cm, mouse tutuş şeklim claw. Daha önceden Logitech G203 kullandım uzun bir süre, gayet elime oturdu ve rahat kullandım. Şimdi bozulduğu için yeni alacağım, genelde FPS oynuyorum. Önerileriniz nelerdir?
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mevcut olarak kullandığım mouse, çok kötü yorum görmüştüm dediğiniz yerleri çok merak ettim, çünkü bu mouse çokca önerilen bir mouse. Kötü yorumları gördüğünüz yerleri atarmısınız ?
Birkaç yıldır çok popüler olduğu için Türkiye'de çok fazla kullanıcı var, o yüzden birkaç tane kötü yorum görmüş olabilirsiniz ancak ben daha önce bu fare hakkında hiç kötü yorum görmedim. 2 yıldır insanlara önerdiğim bir fare ve alan insanların hiçbiri bir problem yaşamadı. İçiniz rahat olsun o yüzden.
Mevcut olarak kullandığım mouse, çok kötü yorum görmüştüm dediğiniz yerleri çok merak ettim, çünkü bu mouse çokca önerilen bir mouse. Kötü yorumları gördüğünüz yerleri atarmısınız ?
Bazı forumlarda ergonomik olmadığı yazıyor, kısa bir araştırma ile görebilirsiniz ilk sıralarda çıkar muhtemelen. Bir de son soru olarak Viper Mini mi önerirsiniz yoksa DeathAdderv2 mini mi?
Bazı forumlarda ergonomik olmadığı yazıyor, kısa bir araştırma ile görebilirsiniz ilk sıralarda çıkar muhtemelen. Bir de son soru olarak Viper Mini mi önerirsiniz yoksa DeathAdderv2 mini mi?
İkisi neredeyse aynı mouseler. Switch ve sensör olarak iyi mousedur ikiside. Hangisini daha uygun fiyata bulursanız onu alın. El ölçülerinize göre ergonomik olarak bir problem yaşamazsınız.
İkisi neredeyse aynı mouseler. Switch ve sensör olarak iyi mousedur ikisi de. Hangisini daha uygun fiyata bulursanız onu alın. El ölçülerinize göre ergonomik olarak bir problem yaşamazsınız.