Selam iyi Sosyaller faremden kurtuluyorum zamanında ucuz diye almıştım artık yenisini alma zamanı geldi. En fazla 500 TL bütçem var eğer ki gerçekten iyi ise 800 TL'ye kadar artırabilirim. Alacağım klavye Type-C olmaması iyi olur. Makro olsun Minecraft'ta RDR2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum önerinizi bekliyorum.
Selam iyi sosyaller faremden kurtuluyorum zamanında ucuz diye almıştım artık yenisini alma zamanı geldi. En fazla 500 TL bütçem var eğer ki gerçekten iyi ise 800 TL'ye kadar artırabilirim. Alacağım klavye Type-C olmaması iyi olur. Makro olsun Minecraft'ta RDR2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum önerinizi bekliyorum.
Selam iyi Sosyaller faremden kurtuluyorum zamanında ucuz diye almıştım artık yenisini alma zamanı geldi. En fazla 500 TL bütçem var eğer ki gerçekten iyi ise 800 TL'ye kadar artırabilirim. Alacağım klavye Type-C olmaması iyi olur. Makro olsun Minecraft'ta RDR2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum önerinizi bekliyorum.
Güzel marka evet bir ara kötü bir tane yorum görmüştüm ama sanırım Ajazz fareydi o ama sorun satıcıdandı bir vergiye bakın hocam çünkü 500-600 TL vergide çıkıyor.
@Shinsoo hocamın önerdiği mi?
O ise o daha mantıklı ama Temu'dan önerin deyince Temu'dan indirimli güzel ürün koyayım dedim el ölçülerinize göre almayı unutmayın hocam mouse boyut vs sitesi var bulunca buraya eklerim ona göre alın veya tutuş şeklinize göre (palm, calm, claw)