Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
VXE R1 piyasadaki en mantıklı seçenek bu fiyat bandına. Ayrıca şu an SteelSeries Rival 3 Wireless ile beraber kullandığım https://amzn.eu/d/4G7l2sL bu mouse Pad'den çok memnunum 6 aydır kullanıyorum. SteelSeries QCK+ ile bir farkını göremedim hatta fiyat performans olarak çok da iyi olduğunu söyleyeyim.
Aslında R1 SE+ şarj süresi dışında sensör olarak paw3395'in düşürülmüş versiyonu olan paw3395se kullanıyor ve R1 bence daha mantıklı bir seçenek zaten mouse hızlı şarj olan bir model ve şarj süresinden biraz kısıp sensörün daha iyi olması bence daha mantıklı.
Yani hocam normalde ben her 3 günde bir kağıt havlu ve biraz ıslak mendil ırk silerim, yıkama yapılmaz yoksa işlevini yitirir yüksek ihtimalle. Çok kirlenmiş bir Mouse pad ise atmaktan başak seçenek yok diye biliyorum ama belki bir yöntemi vardır. Benim eski mouse pad'im depremden sonra moloz içinde kaldığı için aşırı kirliydi bende mecburen atıp yenisini aldım.
Yani hocam normalde ben her 3 günde bir kağıt havlu ve biraz ıslak mendil ırk silerim, yıkama yapılmaz yoksa işlevini yitirir yüksek ihtimalle. Çok kirlenmiş bir Mouse pad ise atmaktan başak seçenek yok diye biliyorum ama belki bir yöntemi vardır. Benim eski mouse pad'im depremden sonra moloz içinde kaldığı için aşırı kirliydi bende mecburen atıp yenisini aldım.
Kauçuk taban, en yoğun oyun anlarında bile mousepad’in hareket etmesini önler. Mousepad’in düşük sürtünmeli kumaşı, çeşitli mouse sensörleri ve hassasiyetleri için optimize edilmiştir ve her durum…
www.gaming.gen.tr
Ben şu an Attack Shark X3 mouse ve Glorious XL siyah mouse pad kullanıyorum. Fareyi yaklaşık 1230 TL'ye almıştım ve şimdilik hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet akıcı, hassasiyeti yerinde ve genel olarak memnunum. Mouse pad için de şunu diyebilirim; siyah olanını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum, hala taş gibi duruyor. Ne kayıyor ne dikiş attı ne de yüzeyde bir bozulma oldu. Hatta birkaç kez yıkadım, ona rağmen ne soyulma ne de masaya yapışma tarzında bir sorun yaşadı. Bu arada renkler bir şeyi değiştirmiyor, her mouse pad aynı üretiliyor sadece renkleri farklı.