Rival 3 ve Razer Deathadder V2 arasında nasıl bir fark var peki ?SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Glorious PC Gaming Race G-XL Extra Large Pro Gaming Surface Black : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Glorious PC Gaming Race G-XL Extra Large Pro Gaming Surface Black : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
DPI 400 yapabilirsin bu mouse ile. Ki yapamasan dahi 800 DPI yapıp sensivityini 2 kat artırırsın . eDPI ın korunmuş olur.
Kablo konusunda pek takıntım yok. Hatta wireless Mouse kullanırken biraz huzursuz oluyorum diyebilirim. Sanki geç algılıyormuş gibi hissediyorumRazer DeathAdder V2 vs SteelSeries Rival 3 Side-by-Side Mouse Comparison
While both the Razer DeathAdder V2 and the SteelSeries Rival 3 are great wired gaming mice, the Razer is better. The Razer has a much better wire, a lower click latency, better feet, more programmable buttons, and a much wider and more adjustable CPI range. On the other hand, the Rival 3 is...www.rtings.com
Deathadder V2 daha iyi Rival 3'ten ancak aralarında aman aman bir fark yok.Elinize hangisi en uygunsa onu alın.Eğer Wireless oyuncu mouse u arıyorsanız ondan da önerebilirim.
Deathadder'ı seçebilirsiniz öyleyse.Kablo konusunda pek takıntım yok. Hatta wireless Mouse kullanırken biraz huzursuz oluyorum diyebilirim. Sanki geç algılıyormuş gibi hissediyorum
Önerdiğiniz bazı fareler hoşuma gitti fakat uzunlukları 12cm'den kısa olduğu için maalesef alamam. Sanırım Deathadder V2 veya Rival 3 arasında bir seçim yapacağım.
Tamamdır N11 den Deathadder V2 siparişi verdim. Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Amazonda niyeyse geç gönderiyordu prime olmasına rağmen.
Bazı e sporcuların kullandığı mouse bu bunu da önerebilirim.Diğer mouselardan daha hafif. Bu bütçedeki mouse donanımları benzer zaten iş sadece size uygun olup olmadığına bakıyor.
Deathadder'ı seçebilirsiniz öyleyse.
Merak ettiğim bir husus var. Şu aşağıdaki gibi bir mousepad ile sizin önerdiğiniz arasında bir fark oluyor mu ?MOUSEPAD:
Glorious PC Gaming Race G-XL Extra Large Pro Gaming Surface Black : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Glorious PC Gaming Race G-XL Extra Large Pro Gaming Surface Black : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
DPI 400 yapabilirsin bu mouse ile. Ki yapamasan dahi 800 DPI yapıp sensivityini 2 kat artırırsın . eDPI ın korunmuş olur.
Bütçe olarak evet pek zorlamak istemedim çünkü daha yeni klavye değişikliği yapmak zorunda kaldım mekanik beğenmediğim için. Kullanmayı bıraktığım Mouse ve Klavyem satılınca herhangi bir sorun yok alabilirim ama kalite olarak pek farkları yoksa hemen o 30 lira olanı alacaktım. En iyisi beklemek. Almışken kaliteli alalım.Benim attığım profesyonel bir mouse pad. Sizinki ise normal kumaş üzerine baskı yapılmış bir mouse pad. Ona bütçeniz yetmediyse şunları önerebilirim:
Inca IMP-018 XXL Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inca IMP-018 XXL Mouse Pad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Logitech Mouse Pad Oyuncu Gaming Mouse Pad 40x30 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lunatic Logitehc Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm (KUTULU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HyperX Fury S Speed Large Mouse Pad | ITOPYA
HyperX Fury S Speed Large Mouse Pad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-MPFS-S-L ITOPYA'da.www.itopya.com
Normalde sizin attığınız mousepad'e bakıyordum fakat speed mi yoksa control mü olduğunu anlayamadım. Steelseries Qck Heavy Large aldım düşük hassasiyet kullandığım için. Control mousepad daha iyi olur diye bir yazı okudum düşük hassasiyette kullananlar için.Benim attığım profesyonel bir mouse pad. Sizinki ise normal kumaş üzerine baskı yapılmış bir mouse pad. Ona bütçeniz yetmediyse şunları önerebilirim:
Inca IMP-018 XXL Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inca IMP-018 XXL Mouse Pad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Logitech Mouse Pad Oyuncu Gaming Mouse Pad 40x30 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lunatic Logitehc Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm (KUTULU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HyperX Fury S Speed Large Mouse Pad | ITOPYA
HyperX Fury S Speed Large Mouse Pad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-MPFS-S-L ITOPYA'da.www.itopya.com