barisrad32 Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3 1 Şubat 2021 #1 Tıkla! Yukarıdaki linkteki gibi numpad ve prtsc, scroll lock, ok tuşları vs olmayan klavye arıyorum. N11, Trendyol tarzı yerlerde satılan varsa linkini atarsanız çok sevinirim. Bütçe 400-500TL. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
Tıkla! Yukarıdaki linkteki gibi numpad ve prtsc, scroll lock, ok tuşları vs olmayan klavye arıyorum. N11, Trendyol tarzı yerlerde satılan varsa linkini atarsanız çok sevinirim. Bütçe 400-500TL.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Şubat 2021 #2 Daha küçüğünü isterseniz; 'redragon k530 draconic red switch 60 compact rgb turkce q kablosuz oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
Daha küçüğünü isterseniz; 'redragon k530 draconic red switch 60 compact rgb turkce q kablosuz oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
barisrad32 Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3 1 Şubat 2021 #3 hadwiger dedi: Daha küçüğünü isterseniz; 'redragon k530 draconic red switch 60 compact rgb turkce q kablosuz oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... başka önerisi olan yoksa bunu alacağım Gamepower Warlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gamepower Warlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu klavyenin red switch'li olanı hakkında çok şikayet gördüm ancak mavide sorun yaşayan oldu mu hiç aranızda? Son düzenleme: 1 Şubat 2021
hadwiger dedi: Daha küçüğünü isterseniz; 'redragon k530 draconic red switch 60 compact rgb turkce q kablosuz oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... başka önerisi olan yoksa bunu alacağım Gamepower Warlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gamepower Warlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu klavyenin red switch'li olanı hakkında çok şikayet gördüm ancak mavide sorun yaşayan oldu mu hiç aranızda?