Bloody B870R RGB LK2 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
(Edit: Red switch istemişsin, benim attığım sesli.)
Hocam Rampage R74 kulanıyorum 5 ay oldu aldığıma hiçbir sorun yok 250 TL y e almıştım bence sana öneririm ama illa 500 TL diyorsan gidip araştır derim benim önerim Rampage R74.
Only US$63.79, buy best royal kludge rk919 108 key nkro rgb side backlit mechanical gaming keyboard with wrist pad sale online store at wholesale price.
Bloody B870R RGB LK2 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
(Edit: Red switch istemişsin, benim attığım sesli.)
Eski denemez çünkü firmalar daha yeni yeni optik klavyelerini çıkarıyor. Teknoloji yeni ama Bloody bunu en erken yapan firma. Gıda ürünü değil ki raf ömrü olsun. Optik anahtara alternatif analog anahtarlar da var ama kullanım açısından çok spesifikler. Her tuşun aktif olma mesafesini ayarlayabiliyorsun veya bir tuşa iki değişik özellik veya makro atıyorsun. 0.2 MM basınca normal tuş 2 MM basınca belirlediğin tuş veya makro devreye giriyor analog klavyelerde.