500 TL oyun tavsiyesi

Sweet Cupcake

Hectopat
Daha fazla  
Stalker 2 ve Evil West arasında kaldım. Bunlardan ikisinden biri ya da 500 TL'ye yakın güzel bir oyun var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
STALKER 2, çıktığı zaman Game Pass kütüphanesine ekleneceği için iki kere düşünülmesi gerekiyor, ayrıca daha çıkmadı. Evil West hazır indirimdeyken değerlendirilebilir, güzel fırsat. Daha uzun vadeli oynanabilecek bir oyun isterseniz de SCUM'a bakabilirsiniz.

Stalker 2, çıktığı zaman Game Pass kütüphanesine ekleneceği için iki kere düşünülmesi gerekiyor, ayrıca daha çıkmadı. Evil West hazır indirimdeyken değerlendirilebilir, güzel fırsat. Daha uzun vadeli oynanabilecek bir oyun isterseniz de SCUM'a bakabilirsiniz.

SCUM arkadastan deneyip sevmemiştim stalker 2'yi o zaman bir düşüneceğim Game Pass'e gelecekse anlamı yok gibi evil West hoşuma gitti aralarında God of War tarzımsı vahşi batılı oyunu değişik bir oyun.

PlayStation varsa orada PS Plus üyeliği ile veriliyor, yerinde olsam ste*m'e bir kuruş kazandırmazdım. 305 lira ver aylık baba oyunlar oyna, üstüne de üç tane exclusive oyunu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı