500 TL PSU önerileri

Peki 550 watt yetiyor değilmi yazdığım sistem özelliklerine, ben pc buildsten bi göz attım fakat sizler daha iyi bilirsiniz.

Yetmeme ihtimalinide şundan soruyorum, highpower bi psu vardı 7 yıllık oda 550 idi. Hani şuan bozuldu ama yetmemezlikten değildir o sanırım öyle olsa baştan sapıtırdı diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum?

Yani 7 yıllık bence iyi dayanmış.

Peki hocam anladığım kadarı ile zalmanda karar kıldık gibi, 490 tl lere denk geliyor zalman, fsp nin 500 lüğünü alsak 390 a yeterse sisteme, geriye kalan parayıda ssd almaya katsak mantıksız mı davranırız? İlle zalmanı alıp ssd için 1 ay daha bekleyeyim mi siz ne yapardınız

FSP de alabilirsiniz. Nasıl isterseniz. İkisi de güzel.

MWE White öneririm bütçeniz yetiyorsa.
Bende bunu düsündüm önce tam 500 tl bu ama bunun v2 modelini önermişler genelde forumda, o biraz tuzlu kaçıyor 600 lerde
FSP de alabilirsiniz. Nasıl isterseniz. İkisi de güzel.
Siz ne yapardınız hocam, zan altında bırakmak gibi düşünmeyin elektronik bu en babasınıda alsak bi terslik olabimir yarın bi gün mesaj atmam bişey olursa cidden siz olsanız hangisini yapardınızı merak ettim
Şöyle bir sitede 650w lık gigamaxi 510 tl ye buldum ama güvenilir midir? 550w lık gigamex 490 liraya denk geliyor zaten

Attığınız modelleri alabilirsiniz. Tavsiye ediyoruz zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…