Yetmeme ihtimalinide şundan soruyorum, highpower bi psu vardı 7 yıllık oda 550 idi. Hani şuan bozuldu ama yetmemezlikten değildir o sanırım öyle olsa baştan sapıtırdı diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum?
Yetmeme ihtimalini de şundan soruyorum, High Power bir PSU vardı 7 yıllık oda 550 idi. Hani şu an bozuldu ama yetmemezlikten değildir o sanırım öyle olsa baştan sapıtırdı diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum?
Peki hocam anladığım kadarı ile zalmanda karar kıldık gibi, 490 tl lere denk geliyor zalman, fsp nin 500 lüğünü alsak 390 a yeterse sisteme, geriye kalan parayıda ssd almaya katsak mantıksız mı davranırız? İlle zalmanı alıp ssd için 1 ay daha bekleyeyim mi siz ne yapardınız
Peki hocam anladığım kadarı ile Zalman'da karar kıldık gibi, 490 TL'lere denk geliyor Zalman, FSP'nin 500 lüğünü alsak 390'a yeterse sisteme, geriye kalan parayı da SSD almaya katsak mantıksız mı davranırız? İlle Zalman'ı alıp SSD için 1 ay daha bekleyeyim mi siz ne yapardınız.
Siz ne yapardınız hocam, zan altında bırakmak gibi düşünmeyin elektronik bu en babasınıda alsak bi terslik olabimir yarın bi gün mesaj atmam bişey olursa cidden siz olsanız hangisini yapardınızı merak ettim
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!