500 TL QCK xxl mouse pad alınır mı?

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Bu mouse padi sipariş verdim henüz gelmedi fakat bu fiyata doğru bir tercih mi yaptım emin değilim. Sizce iade etmeli miyim başka bir mouse pad var mıdır?

500 TL hak etmez eskiden hak eder diyebilirdim fakat steelseries QCK eskide kaldı, eğer ki bütçe artarsa ve uzun süreli kullanım için istiyorsanız "Yuki Aim Mousepad, Artisan Hayate, Odin İnfinity" bu mousepadleri alabilirsiniz piyasanın en üstündeler.

Bu da 90x40 modeli 550tl hocam aynı kalitedeyse iade etmekle uğraşmayayım
Aynı mousepad large modelini kullanıyorum, 189 liraya almıştım, güzel bir mousepad fakat 500 TL kesinlikle etmez.
500tl bandında 90x40 başka mousepad bulamadım
Türkiyede hiçbiri yok sanırım nerden alabilirim?

Bu da 90x40 modeli 550tl hocam aynı kalitedeyse iade etmekle uğraşmayayım

500tl bandında 90x40 başka mousepad bulamadım

Türkiyede hiçbiri yok sanırım nerden alabilirim?
Artisan markasının mousepadlerini amazon etsy gibi yerlerden alabilirsiniz Odin'in mousepadlerini kendi sitesindende satın alabilirsiniz TR'ye shipping yapıyorlardır.

Artisan markasının mousepadlerini amazon etsy gibi yerlerden alabilirsiniz Odin'in mousepadlerini kendi sitesindende satın alabilirsiniz TR'ye shipping yapıyorlardır.
Odin bi tık uygun fiyatı ama XL mousepadlerin hepsinde stoklar tükenmiş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…