500 TL Red Switch klavye önerisi

Sesini dinledim sanki sorun olmayacak gibi mebran bir klavyemde var oyun için o klavyeyi diğer zamanlarda mebranı kullanırım ama bu AOC mi redragon mu kararsız kaldım ama redragon önde benim için
Benim için de redragon daha mantıklı. Sesi rahatsız etmeyecekse optik switchlerde hiçbir koşulda çift tıklama sorunu olmuyor. Üstelik yanlış biliyorsam hocalarım aydınlatır ancak AOC modelinde lazer kazıma ABS keycap var ve soyulma ihtimali var. Bunda ise Double shot ABS var. Şahsen brahma tercih ederdim. FSP'nin distrübütörlüğünde olduğu için garanti ve servislerine de güveniyorum. AOC'un teknik servisine daha önce hiç başvurmam gerekmedi yorum yapamam.
Outemu optik Blue Switch backspace tuşundan farklı bir ses geliyor
tuş sesine de kısaca şurdan bakabilirsiniz hocam.

Son düzenleme:
Benim için de redragon daha mantıklı. Sesi rahatsız etmeyecekse optik Switch'lerde hiçbir koşulda çift tıklama sorunu olmuyor. Üstelik yanlış biliyorsam hocalarım aydınlatır ancak AOC modelinde lazer kazıma ABS keycap var ve soyulma ihtimali var. Bunda ise Double shot ABS var. Şahsen brahma tercih ederdim. FPS'nin distrübütörlüğünde olduğu için garanti ve servislerine de güveniyorum. AOC'un teknik servisine daha önce hiç başvurmam gerekmedi yorum yapamam.
Outemu optik Blue Switch backspace tuşundan farklı bir ses geliyor
Tuş sesine de kısaca şuradan bakabilirsiniz hocam.

Çok teşekkür ederim bana da aydınlatması ve bilek desteğini sadece bilek desteği olsun diye konulmaması yani bilek desteği güzel bir eğimi var ve kısayolları ile önde geldi ilerisi için Switch'leri değiştirrim sağ olun çok yardımcı oldunuz diğer arkadaşlarda
Hocam kaçıncıya aynı konu artık :) Bırakın işte bu bütçede eski konuda attığımız alternatifler dışında bir klavye yok. Türkiye'den alınacaksa GK500 Banggood'dan alınacaksa Gamakay mk61. Başka klavye bakmaya gerek yok. Blue isterseniz de bu var işte.

Bak bu sefer açmam işe yaradı

Çok teşekkür ederim bana da aydınlatması ve bilek desteğini sadece bilek desteği olsun diye konulmaması yani bilek desteği güzel bir eğimi var ve kısayolları ile önde geldi ilerisi için Switch'leri değiştirrim sağ olun çok yardımcı oldunuz diğer arkadaşlarda
Beğen tuşunu daima kullanabilirsiniz hocam :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı