500 TL sessiz güç kaynağı önerisi

Sistemin 550 Watt kullanacağını sanmam, 550 Watt yeterli olacaktır. Korktuğum tek yön XPG Pylon'un 2'den fazla incelemesi olmaması ve az bilindik olması.
Yeni bir model zaten bildiğim kadarıyla. Gigamax da alabilirsiniz ama Pylon'un ana kapasitörleri daha kaliteli. Sistem çok yüke girmediği sürece fanları ses yapmaz, ikisi de FDB fanlara sahip.

Yeni bir model zaten bildiğim kadarıyla. Gigamax da alabilirsiniz ama Pylon'un ana kapasitörleri daha kaliteli. Sistem çok yüke girmediği sürece fanları ses yapmaz, ikisi de fdb fanlara sahip.

Çok yüke girmesi nasıl oluyor tam bilmiyorum oynadığım oyunlar R6, Valorant, Dead by Daylight, Rust.

Çok yüke girmesi nasıl oluyor tam bilmiyorum oynadığım oyunlar R6, Valorant, Dead by Daylight, Rust.
Oynadığınız oyunlardan çok sisteminizin güç tüketimine bağlı bir durum.
Değil, kötü bir ürün.

Değil, kötü bir ürün.

Sistemimi 1'inci sayfada belirttim. 550Watt kullanmaz herhalde. Ve kasa masada olacak yükte çalışırsa rahatsız edici bir ses gelir mi?

Değil, kötü bir ürün.

Pardon ama adam sessizlik istemiş ne kadar fazla güç o kadar az ses ve kaliteli bir marka thermalktake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…