500 TL sessiz klavye önerisi

mrsll1

Kilopat
Rampage macromy KB-R33 klavye kullanıyorum cok memnunum fakat 1 haftadır tuş sorunum var mesela.
Test:
Hç. Hçhçhçxz. Hçq.

Gibi tuşlara basınca 2 harf cıkıyor sağ yön tuşu calısmıyor noktalama tuşu calısmıyor. FN tusuna basınca i harfini spamlıyor sağ taraftaki tuşlara basınca 0 basınca 02 olarak enter basınca 0 9 basıyor klavyeden memnundum fakat bu sıkıntılardan sonra klavye arıyorum. Bunun çözümü yoksa bunun gibi sessiz klavye önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage macromy KB-R33 klavye kullanıyorum cok memnunum fakat 1 haftadır tuş sorunum var mesela.
Test:
Hç. Hçhçhçxz. Hçq.

Gibi tuşlara basınca 2 harf cıkıyor sağ yön tuşu calısmıyor noktalama tuşu calısmıyor. FN tusuna basınca i harfini spamlıyor sağ taraftaki tuşlara basınca 0 basınca 02 olarak enter basınca 0 9 basıyor klavyeden memnundum fakat bu sıkıntılardan sonra klavye arıyorum. Bunun çözümü yoksa bunun gibi sessiz klavye önerebilir misiniz?

Attığın klavye benim de hoşuma gitti fakat YouTube videolarında kronik sorunlu olduğunu yazmışlar.(arkadaşlar sakin klavyeyi almak gibi hata yapmayin kronik sorunlari var durduk yere tuşlar basmiyor bozuluyor) gibi.
Gamepower, rampage ve everest gibi markalardan uzak dur bence.

Attığın klavye benim de hoşuma gitti fakat YouTube videolarında kronik sorunlu olduğunu yazmışlar.(arkadaşlar sakin klavyeyi almak gibi hata yapmayin kronik sorunlari var durduk yere tuşlar basmiyor bozuluyor) gibi.
O arkadaşlar klavyeyi ne şartlarda kullandı bilmiyorum ama ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım . Çoğu insan klavyeyi insan gibi kullanmayıp klavyede suç buluyor . Hoşunuza gittiyse alın sorunu falan yok emin ola bilirsiniz ışık modları'da çok fazla .

O arkadaşlar klavyeyi ne şartlarda kullandı bilmiyorum ama ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Çoğu insan klavyeyi insan gibi kullanmayıp klavyede suç buluyor. Hoşunuza gittiyse alın sorunu falan yok emin olabilirsiniz ışık modları'da çok fazla.

Olay sizde olmaması değil olabiliyor olması niye işini şansa bırakasın ki.

Herkeste her klavye sorun yaratabilir. Ne alakası var olabiliyor olması ile? O zaman bende düzgün çalışması herkeste düzgün çalışacağı anlamına da gelmeli sizin mantığınıza göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeste her klavye sorun yaratabilir ne alakası var ola biliyor olması ile? O zaman bende düzgün çalışması herkeste düzgün çalışacağı anlamına'da gelmeli sizin mantığınıza göre.

Olayı çarpıtıyorsunuz. Şu an kullandığım Redragon K552 kumara da hiçkimsenin sorun yaşadığını görmedim.

500'e herhangi bir bir ofis tipi membran klavyeyi alabilirsiniz sessizlik ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Örnek: Logitech K120 Türkçe Klavye| ITOPYA.COM

Gece cok iş yaptığım icin ışıklı klavye lazım ışıkları cok acmayı sevmiyorum önerin icin teşekkürler.

Bende şans olmadığı icin 2 kat düşünüyorum ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı