500 TL sistem modifiye önerisi

kivo0144

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şimdi PC'yi yükseltmek istiyorum. Donanimsal gerek duymuyorum fakat kasama ışıklı bir kasa, soğutucu, termal macun veya ışıklı fan almak istiyorum tavsiyede bulunur musunuz?

i5-3570 90C oluyor.
GTX750 1GB 50C Max.
10GB RAM.
240GB SSD.
1600x900 monitör.
PC'de ışıklı fan yok sizce ışıklı fanmi alim yoksa termal macun veya soğutucu mu?

Bütçe: 500.

Dostum söylediğin şeyler birbiriyle alakasız biraz. Termal macun işlemcinin bakımı için gerekli. Bir yükseltme değil aslında. PC ısı değerlerine baktın mı? Bu yüzden mi soğutmayla alakalı bir şeyler yapmak istiyorsun?

Evet 90c oluyor işlemci o yüzden soğutmaya ilgili birşeyler istiyorum

Max 150tllik trendyoldan termal macun onerirmsiin

Yani hem ışıklı kasa hem soğutucu, macun, fan. Kısaca 500₺ çok zor gibi. İşlemci çok sıcak ise ilk olarak onu halledin termal macun ile. MX4 vb olabilir. Diğerleri ise sonradan yapılır ama ilk sıcaklığı çözmenizi öneririm.

150tllik termal onerirmisin şuanlik termal alsam yeter ztn

Bilgisayar ne amaçla kullanılıyor? Oyun bilgisayarları için 8/12 W/mK veya üzeri değerler tercih edilir. Ofis bilgisayarları için çok yüksek performanslı macunlara gerek yoktur. Standart karbon veya seramik bazlı macunlar yeterlidir.

Strong M2-PRO Rainbow 2 Bakır Borulu 105W TDP Intel/AMD Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol birde bu

Oyun

Oyun
Oyun

Oyun
Oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…