500 TL termal macun önerisi

Herkese selam yeni bir bilgisayar topluyorum işlemci olarak Intel Core i5 12400F 2,5 GHz 18 MB Cache 1700 Pin seçmiştim ama bunun için macun lazım gidip de diş macunuyla😅 yapmak istemedim. Kaliteli bir macun önerirseniz sevinirim bütçem 500'e dayanır. Teşekkürler.
MX6 gayet yeterli olur.

MX-6 ile çok fark yokmuş videosuna baktım da 1.1 derece fark var. Teknobiyotikte 250 TL`ye düşmüş 4 gramı.

Herkese selam yeni bir bilgisayar topluyorum işlemci olarak Intel Core i5 12400F 2,5 GHz 18 MB Cache 1700 Pin seçmiştim ama bunun için macun lazım gidip de diş macunuyla😅 yapmak istemedim. Kaliteli bir macun önerirseniz sevinirim bütçem 500'e dayanır. Teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/coolerm...ndsg-n15m-r2-p-HBV00000NA4HD?magaza=Zoccoshop
Araştırarak kendimin de aldığım ancak vida yalama olduğu için süremediğim bir macun. Bazı tanıdıklarımın bilgisayarını temizlerken sürdüm ve ısınma sorunu geçti ancak detaylı inceleyemedim. Yorumlar ise gayet güzel ve içinden eski termal macunu temizleyebileceğiniz bir mendilde çıkıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı