500 TL Valorant için mouse pad önerisi

Bütçe
500 TL

Şahin56

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Valorant için mouse pad önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Not; kimisi Control kimisi Speed daha iyi diyor karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba Valorant için mouse pad önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Not; kimisi Control kimisi Speed daha iyi diyor karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sensiniz nedir benim sensim 0,375 ve Control Speed arası bir şey kullanıyorum çok rahatım.

Eğer nişanını düzeltebilirsen Speed spray için ama One tap atmak istiyorsan ve kesin doğruluk istiyorsan Control öneririm.

Bu hybrid bir mousepad. İkisinin ortası:

Yüksek hassasiyet kullanıyorsanız control, düşük hassasiyette speed mousepad alınabilir. Çok da takılacak bir şey değil. Yüzey kalitesi asıl önemli olan. Kenarının dikişli olması ve kaymaz taban da baharatı sayın.

Daha yeni bu mouse padı aldım hiç memnun değilim INCA IMP-020 270x350x3mm MEDIUM GAMİNG MOUSEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu hybrid bir mouse pad. İkisinin ortası:

Yüksek hassasiyet kullanıyorsanız Control, düşük hassasiyette Speed mouse pad alınabilir. Çok da takılacak bir şey değil. Yüzey kalitesi asıl önemli olan. Kenarının dikişli olması ve kaymaz taban da baharatı sayın.

Arkadaşın dediği gibi genel tarzım One tap bu mouse pad uygun mudur?

Daha yeni bu mouse padı aldım hiç memnun değilim INCA IMP-020 270x350x3mm MEDIUM GAMİNG MOUSEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Arkadaşın dediği gibi genel tarzım One tap bu mouse pad uygun mudur?

Ben 70 TL'ye Control kenarları dikişli kaliteli gibi gözükmeyen ama kaliteli bir ürün aldım gayet memnunum bir sorununu görmedim ve çok rahat One tap attırıyor.
100TL'lik bir mousepad'den pek bir şey beklenmemeli zaten. Artık bu fiyatlara düzgün ürün kalmadı.

Ben 70 TL'ye Control kenarları dikişli kaliteli gibi gözükmeyen ama kaliteli bir ürün aldım gayet memnunum bir sorununu görmedim ve çok rahat one tap attırıyor.
Daha iyi bir mousepad kullanmadıysanız farkı anlayamayabilirsiniz. Şu an kullandığınızın uzun vadede yüzeyi aşınabilir ve tabanının işlevi bitip kayabilir. Ki yüksek ihtimal yaşanır bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı