500 TL Yazılım İçin Klavye Önerisi

Rexandor

Hectopat
Yazılım için konforlu bir klavye arıyorum NumLock tuşları olmayan, basıldığında çok ses çıkartmayan ve tuşları çok da basık olmayan bir klavye önerebilir misiniz? (bütçe 500 civarları)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım için konforlu bir klavye arıyorum NumLock tuşları olmayan, basıldığında çok ses çıkartmayan ve tuşları çok da basık olmayan bir klavye önerebilir misiniz? (bütçe 500 civarları)

Bu paraya mekanik varsa mekanik alın. Yoktur büyük ihtimal varsa bile blue switchtir. Ben Redragon indrah K555 kullanıyordum 500 liraydı fakat şu an ne kadar bilmiyorum. Şu anki klavyem Razer Blackwidow v3. Green Switch Blue'dan bile fazla ses çıkartıyor. Daktilo hissi güzel fakat gece kullanımı imkansız. Bütçeniz 1000 lira falan olmadığı sürece sanırsam membrane almak zorundasınız.

Sadece yazılım için kullanacaksanız https://www.hepsiburada.com/trilogic-bright-kbt501-bluetooth-klavye-pm-HB000013ORQN?magaza=Tempar şöyle bir şey kullanmanızı tavsiye ederim. Çok basık olmasın demişsiniz ama pek kaliteli mekanik modeller yok o bütçeye.

O zaman basık oluyor hocam.

bu olabilir o zaman

O zaman basık oluyor hocam.

Pardon yanlış anlatmışım demek istediğim şey tuşlar klavyenin kendisine yakın olduğunda elim büyük olduğundan bir tuşa basmak isterken diğer tuşa da elim çarpıyor, attığım linkteki gibi olursa iyi olur.

Bende mekanik klavye arayışındayım, ancak 500 lira verip alacağınız mekanik klavye sizi üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…