En fazla 500 TL'lik mouse önerir misiniz elimin uzunluğu 19 cm eni 10 cm bir tutuş stilim yok normal tutuyorum. Fareyi kavrayarak bastığımda tepki versin. Benim şu anki fareye basıyorum bazen tepki vermiyor.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Mouseyi kontrol edebileceğim bir arayüzü vs var mı?
Bu DPI'nin olayı nedir sadece farenin dönüşünü hızlandıran veya düşüren bir değer mi SteelSeries'de 15 bin DPI varmış benim gibi en fazla 1000 DPI kullanan birisi için bayağı iddialı.