500 TL'ye 2. el AirPods 2. nesil alınır mı?

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
Hayırlı akşamlar, hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.

Sahibinden'de AirPods ilanlarına bakarken 1.400 TL'ye 2. nesil AirPods buldum. Satıcıyı aradım, buluştuk ve bugün pazarlıkla 500 TL'ye satın aldım. Kulaklığın faturası ve kutusu yoktu ama her şeyi çalışıyordu. Satıcı 15 yaşında bir çocuktu, bu yüzden biraz şüphelendim acaba çalıntı mı diye. Ancak ICloud'dan çıkışını yaptı ve kulaklığın 2021 yılında alındığını söyledi. Ayrıca çocuğun kimliğini de aldım.

Kulaklık çok pisti, ben de kolonya ve yüzey temizleyiciyle temizledim. Hijyen açısından herhangi bir sorun olur mu? İyi mi yaptım, kötü mü yaptım bilmiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

500 lira bir tık ucuz değil mi? Çakma olup olmadığından emin misiniz? 500 liraya millet günahını vermez 2025 yılında.

500 lira bir tık ucuz değil mi? Çakma olup olmadığından emin misiniz? 500 liraya millet günahını vermez 2025 yılında.

Orijinal sorgulama yapınca falan çıkıyor iPhone ile sorunsuz bağlanıyor bulda gözüküyor ses falan çalıyor çocuk 1400 TL yazmış 1K ya düştü en sonda ben 500 dedim tamam dedi sadece kuşkum temizledim kolonya ve yüzey temizleyici ile hijyeni olmuş mudur sonuçta hijyenik ürün.

Kimse 1400 liradan 500 liraya düşmez. Dedikleriniz çakma AirPods'tada oluyor. Cihazın arka tarafından bir fotoğraf atabilir misiniz? Kapağın kapandığı yerden tırnak giriyor mu? Kapak arakaya doğru gidiyor mu?

Kimse 1400 liradan 500 liraya düşmez. Dedikleriniz çakma AirPods'tada oluyor. Cihazın arka tarafından bir fotoğraf atabilir misiniz? Kapağın kapandığı yerden tırnak giriyor mu? Kapak arakaya doğru gidiyor mu?

Orijinal ürün Apple destekte falan gözüküyor aldığım kişi 15 yaşında çocuktu.

Ses kalitesi falan kablolu ile aynı.

%90 ihtimalle replika üründür hocam ayırt etmek oldukça zor orijinal gibi olmaz. Bazılarında sorgulama yapıldığında orijinal olarak gözükür aldanmayın derim.

%90 ihtimalle replika üründür hocam ayırt etmek oldukça zor orijinal gibi olmaz. Bazılarında sorgulama yapıldığında orijinal olarak gözükür aldanmayın derim.

Kulaklığı alalı 1.5 hafta oldu kulaklığın ses kalitesi falan çok iyi kablolu AirPods gibi gecikme vs hiç yok aynı zamanda Apple'ın bul uygulamasında gözüküyor ses çal dediğim zaman kulaklıkta ses çalıyor bunu yan sanayi kulaklıkların hiçbiri yapamıyor ister en kalitelisi olsun Apple'ın bul ağına erişebiliyor kulaklık kısaca kulaklık orijinal iyi bir alışveriş yaptım şu an satmak istersem 1K üstü rahatlıkla satabiliyorum biraz kullanacağım sonra da satmayı düşünüyorum.

Eğer ürün orijinal ise güzel alışveriş olmuş. Güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…