500 TL'ye 512 MB Ekran Kartlı Sistem Alınır mı?

Raylvord.

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Architect
Arkadaşlar ben bir sistem alacağım, bütçem 500 TL. Bir sistem buldum 2. el. İcinde 4 GB DDR3 RAM var. 512 MB ekran kartı, intel core duo 2.3 GHz islemci var. Ben bu sistemi sadece CS GO oynamak için alacağım. Sizce almalıyım? Yanında monitör dahil ve yaninda hoparlör gaming mouse ve klavye de veriyorlar. Almalıyım eğer alsam CSGO oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CSGO FPS sorunu yaşayabilirsin, şuan PC toplamak için en kötü zaman. Biraz araştır, bütçeni yükselt sonra toplama bir bilgisayar yaptır. Benim kullandığım sistemde CSGO Ultra ayarlarda 120 FPS alıyorum, istersen sana parçalarını söyleyebilirim.

2011'de kasamda AMD Radeon HD 5450 64bit 512MB GPU vardı CS GO çıktığı zamanda açtım fakat sonuç hüsrandı. Günden güne gelişirmeler vs. ile sisteme göre optimize edilmesiyle beraber stabil olmuştur sanırım ama 512 MB'lık bir karttan sadece CS GO bile olsa pek kabul edilebilir bir şey beklemeyin. Tabi 700 TL'ye çıkabilirseniz ikinci el sağlam bir GPU ile sistemi güçlendirebilirsiniz. O zaman sıkıntısız CS GO oynayabilirsiniz ama unutmayın 1 ms'in bile önemi varken oyundan da pek güzel sonuçlar beklemeyin. Haa bu kadar takıntılı değilim diyorsanız gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Dediğim gibi, alternatif olarak 1 GB belleği olan GPU'lara da bakabilirsiniz.

Edit: Bu GPU'nun ikinci elini veya sıfırını temin edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı