500 TL'ye 600W ve üstü PSU tavsiyesi

Feez

Kilopat
Daha fazla  
Rampage Redcore kasalı bilgisayar almıştım. Kasanın içinde 500W PSU ile beraber geliyordu ve cızırtı sesleri geliyordu özellikle yük altındayken. Ayrıca 80 Plus Bronze sertifikalıydı. Anlayacağınız Rampage yine yapacağını yaptı. Bu arada kasası da oldukça kötü, hemen satıp değiştirdim zaten. Her neyse konumuza dönersek, geleceğe dönük, sistemi rahat besleyecek 600W ve üstü 300-500 TL arası en azından 80 Plus sertifikalı PSU arıyorum. Not: (GTX 1660 Super ekran kartı kullanıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok OP bir PSU.

Bakabilirsiniz hocam. Ayrıca High Power'da iyidir.

Hocam aslında KCAS serisinin çokta iyi olduğunu söyleyemem. Çok fazla şikayet var bu üründen. Youtube'da da birçok videosu var. Eğer bir yanlışım varsa söyleyin. Ben de bileyim.

Şuna bakabilirsiniz.
Eğer 40 TL arttırabilirseniz şuna da bakabilirsiniz.

Hocam aslında KCAS serisinin çokta iyi olduğunu söyleyemem. Çok fazla şikayet var bu üründen. Youtube'da da birçok videosu var. Eğer bir yanlışım varsa söyleyin. Ben de bileyim.
Benim ilgimi 12V üzerinden 50A vermesi çekiyor. Aslında benim favorim bildiğiniz gibi High Power.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…