iWexlyn Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Bütçe 500 lira arkadaşlar. Bu fiyat bandında klavye ile uyumlu hangi switchi önerirsiniz? Klavyeyi alırken brown switch tercih etmiştim sesinden memnunum. Aşırı sesli olsun istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe 500 lira arkadaşlar. Bu fiyat bandında klavye ile uyumlu hangi switchi önerirsiniz? Klavyeyi alırken brown switch tercih etmiştim sesinden memnunum. Aşırı sesli olsun istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 23 Temmuz 2024 #2 Bende de brown switch var bozulmaya başladıkları zaman holy panda takmayı düşünüyorum.
iWexlyn Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Laudatory dedi: Bende de brown switch var bozulmaya başladıkları zaman holy panda takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın hocam Güncel Son düzenleme: 23 Temmuz 2024
Laudatory dedi: Bende de brown switch var bozulmaya başladıkları zaman holy panda takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın hocam Güncel
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 23 Temmuz 2024 #4 iWexlyn dedi: Link atar mısın hocam Güncel Genişletmek için tıkla... Kutsal Panda v2 dokunsal anahtarı 3 Pins 67g 62g 55g MX Pro Ver Switces oyun mekanik klavye HP PC POM naylon fabrika Lubed - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
iWexlyn dedi: Link atar mısın hocam Güncel Genişletmek için tıkla... Kutsal Panda v2 dokunsal anahtarı 3 Pins 67g 62g 55g MX Pro Ver Switces oyun mekanik klavye HP PC POM naylon fabrika Lubed - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com