500 TL'ye alınabilecek PSU önerisi

Bütçe
500 - 650 ₺

calores

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 3000Mhz Corsair Veangeance
İşlemci
AMD Ryzen 3 3200G
Merhaba, bilgisayarım arada yük binince siyah ekran oluyor kapatıp açmam gerekiyor. Mevcut 400W PSU var elimde ondan kaynaklı birçok şey denedim olmadı. Tavsiye edeceğiniz bir PSU arıyorum minimum 500W, bütçe biraz daha artabilir.

Ekran Kartı; ASUS ROG STRIX RX 560
Anakart; Gigabyte B450M S2H

500 TL'ye pek kaliteli PSU kalmadı artık. Geçenlerde 650 TL'ye highpower bir PSU satılıyordu ancak fiyatı yükseldi.
Bu ürün alınabilir gibi duruyor ancak bütçe arttırabilirseniz bu PSU'ları öneririm

Ayrıca PSU'nun sisteminize yetmesi lazım, sorunun PSU'dan olduğuna emin misiniz ?

Tabii, öncelikle sistemim APU değil şu an. Güç kaynağım ise, https://www.akakce.com/power-supply...z-fanli-pc-guc-kaynagi-fiyati,1725601043.html

500 TL'ye pek kaliteli PSU kalmadı artık. Geçenlerde 650 TL'ye High Power bir PSU satılıyordu ancak fiyatı yükseldi.
Bu ürün alınabilir gibi duruyor ancak bütçe arttırabilirseniz bu PSU'ları öneririm.

Ayrıca PSU'nun sisteminize yetmesi lazım, sorunun PSU'dan olduğuna emin misiniz?

Ekran kartı sürücümü güvenli önyükleme ve DDU ile sildim. Sorun devam etti PSU sorunu olabilir diye düşünüyorum ekran kartı sitesinde önerilen 450W diyor ondan olabilir mi diye düşündüm ve elimdeki PSU iyi bir marka değil serfitika vs. hiçbiri yok.

Ve ekran kartı yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başladım ondan sonra oldu güç yetmezliği olabilir diye düşünüyorum yurt dışından sıfır geldi ürün.

Tabii, öncelikle sistemim APU değil şu an. Güç kaynağım ise, https://www.akakce.com/power-supply...z-fanli-pc-guc-kaynagi-fiyati,1725601043.html

Ekran kartı sürücümü güvenli önyükleme ve DDU ile sildim. Sorun devam etti PSU sorunu olabilir diye düşünüyorum ekran kartı sitesinde önerilen 450W diyor ondan olabilir mi diye düşündüm ve elimdeki PSU iyi bir marka değil serfitika vs. hiçbiri yok.
Kullandığınız PSU dediğiniz gibi hiç kaliteli değil. Sorun PSU'dan kaynaklanmıyor olsa bile değişmeniz iyi olacaktır. Büyük ihtimalle PSU'nun verimliliği çok düşük ve yük altında sistemi besleyemiyor. Emin değilim ancak aklıma şu anda sebep olarak bu geliyor.

Kullandığınız PSU dediğiniz gibi hiç kaliteli değil. Sorun PSU'dan kaynaklanmıyor olsa bile değişmeniz iyi olacaktır. Büyük ihtimalle PSU'nun verimliliği çok düşük ve yük altında sistemi besleyemiyor. Emin değilim ancak aklıma şu anda sebep olarak bu geliyor.

Çok özür dilerim bir şey daha eklemek istiyorum bir süre önce tamir gördü elimdeki PSU değişim şart artık kaliteli olan bir ürün arıyorum o fiyata attığım iyi midir? görüşleriniz benim için çok önemli.

Tabii 3200G'yi görünce APU sistem zannettim. Kuzenimin VX Plus 350 ile RX 560 kullandığını düşünürsem 400W kapasiteli PSU fazlasıyla yeterli, ama FOEM gibi PSU yamuk olmuş o sisteme.

Bu fiyatlara Aerocool VX Plus gibi güç kaynakları satılıyor, çok güç tüketmeyen bir sistemin olduğu için yıpratman zaman alır, sistemi yükseltme gibi bir düşüncen yoksa kalsın. Kullanırsın. VX Plus çok da iyi bir PSU değil ama idare eder.

VX Plus'dan ne ara Rampage'lere geldik? Linkteki epey berbat bir PSU.

Çok özür dilerim bir şey daha eklemek istiyorum bir süre önce tamir gördü elimdeki PSU değişim şart artık kaliteli olan bir ürün arıyorum o fiyata attığım iyi midir? Görüşleriniz benim için çok önemli.

Düşündüğüm;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı