Merhaba, bilgisayarım arada yük binince siyah ekran oluyor kapatıp açmam gerekiyor. Mevcut 400W PSU var elimde ondan kaynaklı birçok şey denedim olmadı. Tavsiye edeceğiniz bir PSU arıyorum minimum 500W, bütçe biraz daha artabilir.
Ekran kartı sürücümü güvenli önyükleme ve DDU ile sildim. Sorun devam etti PSU sorunu olabilir diye düşünüyorum ekran kartı sitesinde önerilen 450W diyor ondan olabilir mi diye düşündüm ve elimdeki PSU iyi bir marka değil serfitika vs. hiçbiri yok.
Ve ekran kartı yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başladım ondan sonra oldu güç yetmezliği olabilir diye düşünüyorum yurt dışından sıfır geldi ürün.
Ekran kartı sürücümü güvenli önyükleme ve DDU ile sildim. Sorun devam etti PSU sorunu olabilir diye düşünüyorum ekran kartı sitesinde önerilen 450W diyor ondan olabilir mi diye düşündüm ve elimdeki PSU iyi bir marka değil serfitika vs. hiçbiri yok.
Kullandığınız PSU dediğiniz gibi hiç kaliteli değil. Sorun PSU'dan kaynaklanmıyor olsa bile değişmeniz iyi olacaktır. Büyük ihtimalle PSU'nun verimliliği çok düşük ve yük altında sistemi besleyemiyor. Emin değilim ancak aklıma şu anda sebep olarak bu geliyor.
Kullandığınız PSU dediğiniz gibi hiç kaliteli değil. Sorun PSU'dan kaynaklanmıyor olsa bile değişmeniz iyi olacaktır. Büyük ihtimalle PSU'nun verimliliği çok düşük ve yük altında sistemi besleyemiyor. Emin değilim ancak aklıma şu anda sebep olarak bu geliyor.
Çok özür dilerim bir şey daha eklemek istiyorum bir süre önce tamir gördü elimdeki PSU değişim şart artık kaliteli olan bir ürün arıyorum o fiyata attığım iyi midir? görüşleriniz benim için çok önemli.
Tabii 3200G'yi görünce APU sistem zannettim. Kuzenimin VX Plus 350 ile RX 560 kullandığını düşünürsem 400W kapasiteli PSU fazlasıyla yeterli, ama FOEM gibi PSU yamuk olmuş o sisteme.
Bu fiyatlara Aerocool VX Plus gibi güç kaynakları satılıyor, çok güç tüketmeyen bir sistemin olduğu için yıpratman zaman alır, sistemi yükseltme gibi bir düşüncen yoksa kalsın. Kullanırsın. VX Plus çok da iyi bir PSU değil ama idare eder.
En ucuz Rampage RMP-600 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RMP-600 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.129,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çok özür dilerim bir şey daha eklemek istiyorum bir süre önce tamir gördü elimdeki PSU değişim şart artık kaliteli olan bir ürün arıyorum o fiyata attığım iyi midir? Görüşleriniz benim için çok önemli.
En ucuz Rampage RMP-600 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RMP-600 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.129,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!