500 TL'ye bilgisayarda kullanmak için oyun kolu önerisi

Berkay_00

Hectopat
Sadece PC de kullanmak için kablosuz bir kol arıyorum. Bütçe maksimum 450 500'lerde. Kabloluya göre gecikme hissedilir mi? F1 pes13 gibi oyunlar için hobi olarak bakıyorum. Arkadaki basma yerleri tuş değil de yay gibi olandan olsun (F1'de gaz fren ayarı için). Örnek resim bırakıyorum bir de joystick ile gamepad arasında fark var mı?

Yada 2. El baksam nasıl olur?

Aşağıdaki ürün

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230407-021113.png
    145,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu bütçeye kablosuz kol yok hocam F710 var alabileceğiniz en düşük kablosuz kol olarak o da 700 küsür lira. Bu bütçeye kablolu olarak F310 önerebilirim.

Çok bir beklentim yok hocam 1 2 ayda bir arkadaşlarla Steam'den konsol oyunları oynamak için bakıyordum. Daha ucuz yollu bir şey bulamaz mıyım? Koyduğum linkteki ürün nasıl?

Çok bir beklentim yok hocam 1 2 ayda bir arkadaşlarla Steam'den konsol oyunları oynamak için bakıyordum. Daha ucuz yollu bir şey bulamaz mıyım? Koyduğum linkteki ürün nasıl?
Attığınız ürün çakma kol bir hafta sonra bozulma ihtimali de var. Ben olsam almam bence alınabilecek en düşük kol F310'dur onun altı başınıızı ağrıtabilir. Sizin tercihiniz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…