Ali Gündüz Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #1 Beyler size bir sorum olacak. Ben de böyle çok kötü bir bilgisayar var. Bununla CS:GO'da kaç FPS alırım ? 2. sorum iste 500 TL bütçem var ve bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2015
Beyler size bir sorum olacak. Ben de böyle çok kötü bir bilgisayar var. Bununla CS:GO'da kaç FPS alırım ? 2. sorum iste 500 TL bütçem var ve bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım ?
Ali Gündüz Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #3 Ne alabilirim bu konularda çok bilgim yok. Ve bu pc ile CS:GO'da kaç fps alırım?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 14 Temmuz 2015 #4 Eğer bilgisayarında SATA3 portu varsa aşağıda ki ürün başlangıç için işini fazlasıyla görecektir ve farkını büyük oranda hissedeceksin. Eğer SATA3 portu yok ise SATA2 var ise hız yarı yarıya düşecektir. 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB) - Vatan Bilgisayar Not: Ayrıca bilgisayar özelliklerinin biraz daha açık halini yazarsan daha iyi olur.
Eğer bilgisayarında SATA3 portu varsa aşağıda ki ürün başlangıç için işini fazlasıyla görecektir ve farkını büyük oranda hissedeceksin. Eğer SATA3 portu yok ise SATA2 var ise hız yarı yarıya düşecektir. 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB) - Vatan Bilgisayar Not: Ayrıca bilgisayar özelliklerinin biraz daha açık halini yazarsan daha iyi olur.