500 TL'ye ekran kartı önerisi

7Lquid

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri ben geçen gün ekran kartının termal macununu deiştiriyim derken yanlışlıkla ustündeki tüpe benzer şeyi kopardım.

Şimdi yeni ekran kartı alıcam ama bana öneride bulunun 300-500 TL civarında olsun çok pahalı birşey olmasın ana kart modelim aşağıda

ama anlamağım şey sistem modelinde notebook yazıyor ben masaüstü PC kullanıyorum

PSU'nu, anakart modelini tam olarak yazar mısın ? Anakart modelini CPU-Z ile öğrenebilirsin.

PSU'nu, anakart modelini tam olarak yazar mısın ? Anakart modelini CPU-Z ile öğrenebilirsin.
CPU-z tarzı programlar ekran kartım olmadığı için açılmıyorlar

beyler biriniz bir şey yazsın sizden imkansızı istemiyorum

Anakartını hiçbir programla öğrenemezsin. Bilgisayarı açıp bakman gerekiyor. Casper cihazlarda notebook yazıyor nedenini bilmiyorum. Bende Casper kullanıyorum ekran kartı ve PSU aldım. Anakartı üzerindeki modeli dışında hiçbir şekilde öğrenemiyorsun Casper sistemlerde.

peki neresinde yazıyor bir resim atsan sana zahmet çok iyi olur

Bu anakartta PCI express x16 slotunun üstünde ismi yazıyor. Seninki de anakartın üzerinde bir yerlededir. Benimki işlemci ile RAM'lerin arasındaydı.

Ne alaka ekran kartıyla cpu z sistem bilgisini gösterir gpu z aç dememiş ki adam .
Anakartında onboard VGA veya HDMI çıkışı yoksa ekran kartıda bozuk olduğu için ne cpu z den ne de gpu z den görüntü alamayacaktır.

@DeCleR Söylediğin programlardan görüntü alması hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Dediğim gibi Casper cihazlarda anakart CASPER olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…