500 TL'ye gamepad önerisi

gurkan67

Decapat
Daha fazla  
4-5 ay önce DS4 replika almıştım doubleshock diye sol analoğu bozuldu Xbox tarzında seviyorum aslında gamepadları bu fiyat bandında uzun süre götürecek gamepad varsa önerir misiniz?

4-5 ay önce DS4 replika almıştım doubleshock diye sol analoğu bozuldu Xbox tarzında seviyorum aslında gamepadları bu fiyat bandında uzun süre götürecek gamepad varsa önerir misiniz?
Bulabilirsen "orijinal SONY üretimi" dualshock 3 al, hall effect potansiyometre kullanıyor sürtünme olmadığından drift sorunu az olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage SG-R602 PS 3 kontrolcüsü şeklinde ama pişman olmazsın driverları ile titreşimide çalışıyor ama tak çalıştırda kullanabilirsin ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum.

Bulabilirsen "orijinal" DualShock 3 al, hall effect potansiyometre kullanıyor sürtünme olmadığından drift sorunu az olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F710 buldum 550ye alınır mı? Sarı siteden.

Rampage SG-R602 PS 3 kontrolcüsü şeklinde ama pişman olmazsın driverları ile titreşimide çalışıyor ama tak çalıştırda kullanabilirsin ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum.

O kolu 70TL iken almıştım PS3 cihazımda çok kötü çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı