Sanırsam 3 Pro'su hakkında birkaç video izlemiştim gayet güzel duruyordu, açıkçası üst model cihazlara henüz bakmadım ender 3 Pro ile acemiliğimi atmam gerekiyordu iyi ki öyle yapmışım da diyorum. Neyin kaliteyi vs. etkilediğini okuyarak öğrenmektense deneyerek öğrenmek daha iyi oldu benim için. Bu yazıcımdan sonra tekrar bir piyasa araştırması yapmam gerekecek ama alabileceğiniz en iyi ne varsa onu alın ve kronik arızası var mı dikkat edin. Benim modelimde kronik arızalar vardı ama hiçbiri ölümcül arızalar değildi ucuzlardı yani. Ben ikinci el olarak 2200TL'ye aldım 3 ay önce, bazı geliştirmeler, yenilemeler vs. 2500TL'ye patladı diyebilirim. Şu anda piyasada en ucuza bulduğum pla filamenti kullanıyorum sanırsam yaptığım geliştirme ve yenilemeler sağ olsun tabii şu zamana kadar ettiğim tecrübeler de dahil şu anda parça kalitemden memnun sayılırım. Elbette ben model vs. basmaktansa teknik parçalar basıyorum genelde. Denerim bir ara anime figürü vs. ama bana biraz para israfı geliyor şu anda figür basmak.