500 TL'ye kadar M.2 NVMe SSD önerisi

Bütçe
100-500

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS Prime A320M-K
Selam arkadaşlar, ASUS Prime A320M-K anakartına sahibim ve neredeyse 10 yıllık eski bir hard diske sahibim okuma yazma hızı 120-90 MB aralarında fakat ilginçtir ki bilgisayar 3 saniyede açılıyor (henüz Prime A320M-K yeni sistemi kullanmıyorum), depolama alanım yeterli sadece hız açısından M.2 NVMe SSD önerisi istiyorum. Bütçeden fazla miktarım kalmadı 100-500 arasında olursa mutlu olurum. Teşekkürler.

250 GB yeterse bu.

Pek iyi değil ama 500 GB istenilirse:

Teşekkürler hocam 120gb olsa bile yeter, 2TB depolamam var zaten.

Bu MLD 500 M.2'yi ben kullanıyorum gayet güzel performanslı bir üründür ama sanırım bütçenizi aşıyor @sfxlopez

Sorun değil hocam gerekirse 700 yaparım bir ihtimal ama okuma yazması nekadar yüksek okadar iyi tabi güvenilir de olmasını tercih ederim.
Sinerji üzerinden aldım ben sorun yok alabilirsin çok güzel üründür bundan uygunu yok zaten.

Sorun değil hocam gerekirse 700 yaparım bir ihtimal ama okuma yazması nekadar yüksek okadar iyi tabi güvenilir de olmasını tercih ederim.
700 yaparsanız şiddetle önerim bu olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…