ZyXEL VMG3312-B10b modem kullanıyorum VDSL ve ADSL destekli galiba fakat kendiliğinden kapanıp açılıyor. Ayrıca kopmalarda oluyor ondan dolayı değişmek istiyorum. VDSL modem olursa daha iyi olur.
Bende bir ara modem araştırıyordum. 5 GHz olmasının önemli olduğunu söylemişti biri veya birileri. Bu önerinin doğruluğundan emin olup buna dikkat ederek alabilirsiniz modeminizi eğer doğruysa.
Bende bir ara modem araştırıyordum. 5 GHz olmasının önemli olduğunu söylemişti biri veya birileri. Bu önerinin doğruluğundan emin olup buna dikkat ederek alabilirsiniz modeminizi eğer doğruysa.
Şu an kullandığım modem sadece 2.4 GHz ağları destekliyor galiba 5 GHz ile ilgili bir şey görmedim. Ama uygun fiyatta bulabilirsem almayı düşünüyorum. 13 cihaz bağlı ve artık yetmiyor galiba.
İndirim falan yakalarsan Asus AC750 öneririm. 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Sorun yaşamadım. İnternet hızım seninle aynı sayılır. Aradaki fark download hızım 78. Yan odalarda da Wi-Fi güzel çekiyor.
ZyXEL VMG3312-B10b modem kullanıyorum VDSL ve ADSL destekli galiba fakat kendiliğinden kapanıp açılıyor. Ayrıca kopmalarda oluyor ondan dolayı değişmek istiyorum. VDSL modem olursa daha iyi olur.
VMG3625-T50B Dual Band Wireless AC Modem fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
İkisinsen birini alabilirseniz uzun yıllar problemsiz kullanabilirsiniz.
İndirim falan yakalarsan ASUS AC750 öneririm. 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Sorun yaşamadım. İnternet hızım seninle aynı sayılır. Aradaki fark download hızım 78. yan odalarda da Wi-Fi güzel çekiyor.
VMG3625-T50B Dual Band Wireless AC Modem fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
İkisinsen birini alabilirseniz uzun yıllar problemsiz kullanabilirsiniz.
ZyXEL olan modem arkadaşımda var fakat şu an pahalı TP-Link modeli güzel duruyor yatay modem alsam daha işimi görür benim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bir de modem ile bilgisayar arasında kullanacağım kaliteli kablo önerebilir misiniz? Zamanında almıştım fakat kopmalar oluyor kaliteli bir şey almak istiyorum fiyatı önemli değil.
Bir de modem ile bilgisayar arasında kullanacağım kaliteli kablo önerebilir misiniz? Zamanında almıştım fakat kopmalar oluyor kaliteli bir şey almak istiyorum fiyatı önemli değil.
Modem bilgisayarın yanında değil ondan dolayı o kabloyu kullanamıyorum aslında en güzeli öyle kullanmak da linkteki modem güzel hocam. Bir de arkadaşın attığını bu modem güzel bir modeme benziyor. Artık duruma göre bakacağım.