500 TL'ye kadar mouse önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tutuş biçimi ve fare şekli önemli değil. Aradığım tek kriter farenin sorun çıkarma ihtimalinin diğerlerine nazaran daha az olması. Son zamanlarda Logitech, Corsair ve Razer gibi markaların 300 ila 500 TL fiyat bandındaki farelerinde scroll ve çift tıklama sorunlarının çıktığına dair konular görüyorum. Özellikle Razer Viper Mini ve Razer DeathAdder V2 modellerinin önerilerini sosyalde çok defa görsem bile aynı zamanda açılan konularda scroll encoderındaki problem yüzünden içine toz kaçtığı zaman kaydırma sorunları olduğunu gördüm. Hani şu içine üfleyince geçici süre düzelen ama yine de bu modellerde kronik olan şu meşhur scroll problemi. İşte bu tür sorunların olmadığı bir fare arıyorum. Daha önce Logitech G203 kullandım ve 2 defa çift tıklama ve scroll problemi yüzünden garantiye göndermek zorunda kaldığım için Logitech markasından soğudum.

ASUS TUF, HyperX gibi markalar kullandım senelerce. Bir kere de Logitech'in klasik yanları mavi çeneye benzeyen mouseunu kullanmıştım en son bu bahsettiğin sorunlardan dolayı gına geldi evin karşısındaki şok marketten Rampage xjammer ürününden bir mouse aldım hiç beklentisiz günü kurtarsın diye ve performansı karşısında şok oldum 3 sene oldu çatır çatır ne aksamında ne ışıklarında ne de tıklamada hiçbir problem yok.

ASUS TUF, HyperX gibi markalar kullandım senelerce. Bir kere de Logitech'in klasik yanları mavi çeneye benzeyen mouseunu kullanmıştım en son bu bahsettiğin sorunlardan dolayı gına geldi evin karşısındaki şok marketten Rampage xjammer ürününden bir mouse aldım hiç beklentisiz günü kurtarsın diye ve performansı karşısında şok oldum 3 sene oldu çatır çatır ne aksamında ne ışıklarında ne de tıklamada hiçbir problem yok.
Rampage gibi markalar tamamen beyaz eşya şansı var hocam.

Ağırlığı azaltmak için yapılan bu tasarım ilginç ama içinin daha fazla tozlanmasıyla oluşabilecek olası problemler var mıdır?

O zaman alışılagelmiş önerilerden sizi kurtarıp taş gibi mouse önerisi bırakıyorum.

Araştırmalarımda çokça denk geldim Bloody farelere. Aslında almak içimden geçmiyor değil, hele bir de şimdi önerisi de yapıldı.

Ayarlanabilir tuş sayısı çok fazla görünüyor. Benim bu kadar makroya ihtiyacım yok açıkçası ama düşünebilir eğer sağlam ise.

Asus TUF M3 modelini kullanıyorum. Aşırı rahat ve kaliteli bir hissiyatı var, öneririm.

Araştırmalarımda Bloody farelerden sonra karşıma çıkan Asus farelerdi. Bahsettiğin model özellikle hoşuma gitti. Fiyatı da bütçenin oldukça altında kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı