500 TL'ye Kasa Önerisi

Bütçe
500
Hocam öyle abartacak kadar değil dediğiniz. Evet toz filtresiz bir mesh panele göre daha çok tozlanır ama abartacak kadar fark yaratmaz. İçiniz rahat etmezse ileride fan filtresi alırsınız. Ki bence direk 100R yerine Gametech Galaxy ve Ranker Cygnus V2 daha mantıklı ama kasa zevk meselesidir eğer 100R hoşuna gittiyse onu da alabilir.
Çok takılmanıza gerek yok. 10-20 TL'ye bir toz filtresi alırsınız, kesersiniz ve kapağın içerisine çift taraflı bant ile yapıştırırsınız.

Ranker ve XPG Invader arasında kaldım diyebilirim. Invader'ın görünüşü bana göre çok daha iyi ama iki fanla geliyor. Ranker 4 fanla daha iyi soğutma sağlayabilir. Peki malzeme kalitesi olarak hangisi öndedir?

Ranker ve XPG Invader arasında kaldım diyebilirim. Invader'ın görünüşü bana göre çok daha iyi ama iki fanla geliyor. Ranker 4 fanla daha iyi soğutma sağlayabilir. Peki malzeme kalitesi olarak hangisi öndedir?
İkisi de giriş seviyesi. Ama XPG Invader bi tık daha iyi.
Bana kalsa Fractal Design Focus G alır geçerim.

Neredeyse eşdeğer, eğer ışıklandırmayı sevmiyorsanız Cygnus V2 modelinde kontrolcü bulunmakta kumanda üzerinden hepsini kapatabilirsiniz.

Selamlar. Kasa arıyorum. Bütçe maksimum 500 TL. İstediğim özellikler:

- İyi bir hava sirkülasyonu.
- Mesh bir kasa veya hava girebilen.
- Hava boşluklarında toz filtreleri olan.
- Dahili fan sayısı fazla.

Böyle bir kasa bulabilir miyiz? Teşekkürler.

Gametech Galaxy. İyi fiyata ınvader falan bulursan fan eklemesi de yapabilirsin.
Veya

Selamlar. Kasa arıyorum. Bütçe maksimum 500 TL. İstediğim özellikler:

- İyi bir hava sirkülasyonu.
- Mesh bir kasa veya hava girebilen.
- Hava boşluklarında toz filtreleri olan.
- Dahili fan sayısı fazla.

Böyle bir kasa bulabilir miyiz? Teşekkürler.

İndirimde 575TL'ye Cooler Master Masterbox MB511 aldım. Çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı