500 TL'ye Kasa Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
350-500 TL arası bütçem var. Şu anki kasam çok ufak darboğaz yapıyor parçalar cuk oturuyor ama cıkarttıgı sesten belli değiştir beni diyor. Böyle fazla buyuk olmasın ama ideal boyutlarda içi geniş parçaların rahat çalışacağı her türlü kasa önerisine açığım. Mümkünse görerek almak istiyorum o yüzden Vatan, Mediamarkt gibi siteler daha uygun olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
P350x kullanıyorum estetik ve işlevsellik bakımından cidden güzel bir kasa tavsiye ederim. Ama ekstra fan almayı unutmayın. Ayrıca sadece qpbilişim satıyor galiba başka bir satıcıda göremedim.

Cooler Master MasterBox MB511 RGB Midi-Tower Siyah MCB-B511D-KGNN-RGB Bilgisayar Kasası - Nanokatalog

MB511'den farklı olarak penceresi tamperli cam ve fanları RGB. Nanokatalog'a sipariş vermeden önce kaç günde ürünün size ulaşabileceğini sormanız iyi olur aceleniz varsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasanın kurulumu ve içindeki fanın değişmesi sebebiyle bütçeyi 300-400 tl arasına düşürmek zorunda kaldım. Yeni kasa önerilerine açığım. Teşekkür ederim.

P350X alacaksanız fan eklemesi yapmak zorundasınız. Öncelikle anakartın ATX mi? Yoksa M-ATX falan mı? M-ATX ise Mastercase Pro 3 önerebilirim. Eğer ATX ise MB511 veya ucuz yollu CMT110A alınıp fan eklemesi yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı