Sarftech T60 Siyah Mavi Blue Switch App Uygulamalı Mekanik Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MARVO KG901TR Wired Jixian Blue Switch TKL Rainbow Full Mekanik Profesyonel Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Butce artmiyor ise bunlardan baska mekanik yok bu butcede.
Tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olan XPG SUMMONER MINI, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler. Tümü 50 milyon tuş basımına dayanması garanti…
Tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olan XPG SUMMONER MINI, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler. Tümü 50 milyon tuş basımına dayanması garanti…
6 ay ziyou lang t60 blue switch kullanan biri olarak mini klavye almak isteyen biriyseniz alınabilir bir sorun yaşamadım.
3 aydır da red switchini kullanıyorum aynı şekilde bir problemle karşılaşmadım. Kafamda bir soru işareti yoktu alirken inceledigim, kullandığım süre zarfında da bu beklentilerimi karşıladı. Hatta game power mış rampage miş o tarz markalardan daha sağlam switch sesi olduğunu söyleyebilirim. Denediklerime göre. Onun dışında red önerim.
Son olarak ta @441401 hocamın attığı MARVO marka klavyeye de bir şans verebilirsiniz. Yön tuşları ve fn e basmadan f tuşlarını kullanmak için güzel bir alternatif.