B batuhan3707 Hectopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 419 Çözümler 1 20 Aralık 2018 #1 %60 mekanik klavye adıyla geçen bir klavye almak istiyorum. Türk sitelerinde bulamadım böyle bir klavye. MantisTek® GK3-61 Bluetooth Kablolu Çift Modlu Vişne Şalteri RGB% 60 Mekanik Oyun Klavye. Yabancı bir sitede bu klavyeyi buldum. Bu klavye hakkında bi bilgisi olan var mı? Veya başka mini klavye önerebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2018
%60 mekanik klavye adıyla geçen bir klavye almak istiyorum. Türk sitelerinde bulamadım böyle bir klavye. MantisTek® GK3-61 Bluetooth Kablolu Çift Modlu Vişne Şalteri RGB% 60 Mekanik Oyun Klavye. Yabancı bir sitede bu klavyeyi buldum. Bu klavye hakkında bi bilgisi olan var mı? Veya başka mini klavye önerebilecek var mı?
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 20 Aralık 2018 #2 HyperX Alloy FPS Pro klavyemi satıyorum üstelik bütçenizden aşağıda ve küçük bir klavye. 35cm'ye 13cm bir boyutu var. İsterseniz bakabilirsiniz.
HyperX Alloy FPS Pro klavyemi satıyorum üstelik bütçenizden aşağıda ve küçük bir klavye. 35cm'ye 13cm bir boyutu var. İsterseniz bakabilirsiniz.